Riddersholms joke går viralt: Én kommentar er blevet et kæmpe hit

Et tweet fra den nye sportsdirektør i Vendsyssel Glen Riddersholm og et svar fra BTs tidligere sportschef Morten Crone Sejersbøl har fået stor opmærksomhed på både Twitter og Facebook

En joke på Twitter fra Glen Riddersholm (på billedet) og Morten Crone Sejersbøls kække svar har fået mange til tasterne. Foto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix
En joke på Twitter fra Glen Riddersholm (på billedet) og Morten Crone Sejersbøls kække svar har fået mange til tasterne. Foto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix
Følg Fodbold
Følg Superligaen

Det startede som en uskyldig joke på Twitter, men hurtigt udviklede det sig et stort og viralt hit.

Den tidligere AGF-træner og nuværende sportsdirektør i Vendsyssel Glen Riddersholm skrev fredag 16. november følgende i en opdatering på sin Twitter-profil.

'Kan man indføre VAR i ægteskabet....', skriver Riddersholm, som refererer til videodommersystemet VAR i fodbold, der blandt andet kan tjekke, om en bold er inde over stregen eller ej i forbindelse med mål.

Opdateringen fandt seniorrådgiver i kommunikationsbureauet Geelmuyden Kiese Morten Crone Sejersbøl ganske morsom og kom med følgende svar til.

'Hvem af jer er i tvivl, om den var inde', skriver Sejersbøl.

Både Riddersholms tweet og Sejersbøls svar er gået viralt med Twitter og Facebook.

Det kække svar fra Sejersbøl har fået næsten 1.000 likes på Twitter, mens selve opslaget må nøjes med næsten 350 likes i skrivende stund. 

Facebook-siden 'Niels Christian Holmstrøm - Fanside' har lagt både tweetet og svaret ud på deres Facebook. Det har fået over 1400 reaktioner og næsten 500 kommentarer.

Officielt: Riddersholm bliver sportsdirektør i Vendsyssel

Mere fra Ekstra Bladet+

Hun undskyldte kun oprigtigt, da hun hostede

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind