Riddersholms stikpille: Agger får sikkert krampe

FC Midtjyllands træner Glen Riddersholm kunne ikke lade være med at sende en lille provokerende hilsen til Brøndbys Daniel Agger før søndagens topopgør mellem de to hold - og samtidig kritisere banen på Brøndby Stadion

Brøndby Stadion lægger græs - og lidt mudder- til et spændende Superliga-opgør, når de blå-gule fra Vestegnen tørner sammen med ligaens tophold FC Midtjylland søndag aften.

Jyderne skal helst hente alle tre point fra dagens opgør for at holde FC København på afstand i kampen om det danske mesterskab.

Se også: Imponeret Brøndby-boss: FCM er topklasse

Brøndby er ikke i nærheden af at kæmpe om guldmedaljerne, men de kan i stedet glæde sig over at have Superligaens allerstørste profil på holdet, Daniel Agger.

Netop Daniel Agger fokuserede TV3 Sports ekspert Peter Graulund på i et optakts-interview med FC Midtjyllands træner Glen Riddersholm. Den tidligere angriber spurgte FCM-træneren, om han havde forberedt sine angribere på, at de skulle op imod en topforsvarsspiller som Daniel Agger i søndagens opgør.

Guldet skal hjem, Glen. Ellers tror Ekstra Bladets Stig Tøfting ikke, at FCM-træneren får en chance mere. Foto: Ernst Van Norde Stig Tøfting - 28. feb. 2015 - kl. 15:02 Tøffes dom: Guld eller goodbye, Glen!

De afviste Riddersholm uden tøven, men derefter kom han alligevel med et kækt - og lidt provokerende svar - hvor han hentydede til Brøndbys dårlige bane og Aggers skrøbelige fysik.

- Han er en forsvarsspiller som alle andre i Superligaen, og vi har ikke tænkt på nogle specielle ting.

- Det, vi har snakket om, er selvfølgelig den ekstremt dårlige bane, som Brøndby råder over. Og om han får krampe efter 60-70 minutter. Så kan vi vurdere, om vi kan sætte en hurtig spiller ind. Men det må tiden vise, sagde Riddersholm med en noget sarkastisk mine til TV3 Sport.

Se det fulde interview med FCM-træneren øverst i artiklen.

18 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere