Rødt kort og vildt drama i Farum

Med en udligning kort før tid hentede Randers 2-2 på Farum Park. Og så fik Nordsjællands juvel Emre Mor et dumt rødt kort

Nordsjællands Emre Mor dummede sig og fik rødt, da Randers udlignede til allersidst i Nordsjælland. (Foto: Jens Dresling)
Nordsjællands Emre Mor dummede sig og fik rødt, da Randers udlignede til allersidst i Nordsjælland. (Foto: Jens Dresling)

FARUM (Ekstra Bladet):  Det var talenternes dag på Farum Park, hvor Kasper Hjulmand havde valgt at starte kampen ud med et hold, der ikke krøb sig mange dage over 21 år i gennemsnit.

Satsningen gav dog delvis pote, da det var to af de helt unge talenter Mathias Jensen og Christian Køhler, der vendte kampen på hovedet i anden halvleg og vendte 0-1 til 2-1. Et andet stortalent Emre Mor risikerer dog at komme i Hjulmands skammekrog efter to dumme gule kort i anden halvleg. Derfor måtte han gå i omklædningsrummet ti minutter før tid, og det udnyttede Mikael Ishak og headede udligningen i nettet i overtiden.

Det var en kamp, som tilhørte Randers i første halvleg, mens FC Nordsjælland var klart bedst efter pausen.

Unge Emre Mor i en af sine mange velkendte dribleture. (Foto: René Schütze) FC Nordsjælland Emre Mor: Jeg bliver ikke sur længere

Den eneste rigtig store mulighed i første halvleg til hjemmeholdet tilfaldt ikke overraskende superteknikeren Emre Mor, som sparkede tæt forbi efter at have drevet gæk med sin direkte oppasser Jeppe Tverskov efter fem minutter.

Den resterende del af 1. halvleg stod der Randers på. Efter otte minutters spil broderede Lundberg og Amini sig på smukkeste vis gennem en noget vakkelvoren FCN-defensiv. Bolden blev fikst lagt til side til Kasper Fisker, der lagde den sikkert i nettet for nært hold.

Randers var  konstant farlige både på omstillinger og dødbolde, og den kunne både have stået 2-0 og 3-0 før pauseteen.

Tættest på var Mikael Ishak, der fik en skudchance for kanten i feltet. Hans forsøg burde ikke havde voldt David Jensen nogen problemer, men alligevel lykkedes det den lange keeper at fumle forsøget ind over stregen.

De langsomme gengivelser viste, at bolden lige akkurat var inde, men linjedommeren valgte ikke at hæve flaget og FCN kunne ånde lettet op.

Santander, som står noteret for seks træffere i indeværende Superliga-sæson, og resten af FCK-mandskabet har et vigtigt opgør foran sig hjemme i Parken mod de forsvarende mestre. (Foto: Claus Bonnerup) Stig Tøfting Tøfting slår fast: Det er nu FCK kan rystes

Det dårlige spil var dog ikke det eneste hård i suppen. Både debutanten Emil Damgaard og Souheib Dhaflaoui måtte gå ud med skader. Damgaards lignede en alvorlig skade, der kan holde ham ude i lang tid.

Men trods den megen modgang var det et nogle helt forvandlede nordsjællandere, der kom ud efter halvlegen. Efter fem minutter dansede Emre Mor med bolden ved baglinjen og lagde et følt indlæg mod bagerste stolpe.

Her dukkede det 20-årige talent Mathias Jensen op og firsttimede bolden i nettet. Kort efter var det et andet talent, der viste sig frem på den store scene.

Randers fik ikke clearet bolden ordentligt og fra kanten af feltet krøllede den centrale midtbanespiller Christian Køhler smukt i nettet. Alt var vendt på hovedet, og FC Nordsjælland dominerede totalt.

FCK har været suveræne i egen hule i denne sæson. Her er det Nicolai Jørgensen, der tiljubles efter en scoring mod Brøndby (Foto: Lars Poulsen) Superligaen FCK kan sætte Superliga-rekord i Parken

Joshua John burde have bragt dem yderligere foran, da han blev spillet helt fri i feltet. Hollænderne afslutning for fem meter gik dog på overliggeren og må kandidere som forårets afbrænder.

Det endte dog alligevel med en alvorlig bet til FC Nordsjælland, da Emre Mor blev præsenteret for sit andet gule kort, da han ifølge dommeren forsøgte at filme sig til et frispark.

Randers fik spillet længere frem på banen efter udvisningen og det endte i et regulært skydetelt. Masango var millimeter fra udligning, da han fra kanten af feltet ramte underkanten af overliggeren. Det var dog svenske Mikael Ishak, der fik headet det udlignende mål i nettet, uden det dog førte til stor jubel fra hans holdkammerater.

Med 2-2-resultatet er Randers stadig tre point foran FC Nordsjælland i tabellen.

TV: Se målene fra opgøret her:

16 kommentarer
Vis kommentarer