Rørende gave: Glen blev ikke glemt

En fanfraktion fra AGF lovede i 2016 træner Glen Riddersholm en kasse øl for en pokaltriumf. Øllet blev gemt og pludselig stod det foran pokalheltens dør

Glen Riddersholm har haft en følelsesladet uge. Først her, hvor Sønderjyske sikrer sig pokalen mod AaB, og siden, da nogen efterlod en særlig gave foran hoveddøren.
Følg Superligaen

Lørdag bliver alt afgjort i 2. division - du kan se det live hos Ekstra Bladet, og som et specielt tilbud er slutspillet helt gratis - få adgang HER

Forleden var han højt oppe at køre over den vundne pokalfinale over AaB.

Fredag fik Glen Riddersholm igen aktiveret sit bredeste smil efter at have fået en rørende gave fra helt uventet kant.

Det varede dog lidt, før det gik op for SønderjyskE-træneren, at der faktisk var tale om netop det, fortæller han.

- Jeg havde lidt travlt i morges, da jeg skulle af sted for at forberede lørdagens kamp mod OB, og jeg smuttede ud ad kælderdøren.

Derfor så han ikke, at der foran hans hoveddør var sat en kasse øl og yderligere en flaske, men så landede en sms fra hans kone: ’Der står noget til dig uden for døren’.

- Jeg var jo lidt skeptisk, da jeg senere hørte, at det handlede om nogle ’afacionados’. Jeg var ærlig talt i tvivl om, hvorvidt den gave mon var venligsindet eller ej, fortæller Glen Riddersholm, der heller ikke følte sig sikker på afsenderen.

- Så jeg ringede til eksperten over dem alle, NC (Frederiksen, fodboldkommentator, red.), som forklarede mig, at der skam var tale om god stil. Og det må jeg sige, det er. Det er godt nok en flot gestus, at sætte både en bitter og en kasse øl ved min dør.

- Der var ikke noget kort med, men det må jo være dem. Så da jeg fik tid her til aften, syntes jeg, at det var på sin plads at anerkende dem for en fantastisk gestus, forklarer han sit taknemmelige tweet.

- Det er dejligt, at de fans påskønner det, selv om jeg er et andet sted i dag, siger Glenn Riddersholm om sin uventede gave. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
- Det er dejligt, at de fans påskønner det, selv om jeg er et andet sted i dag, siger Glenn Riddersholm om sin uventede gave. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
 

Baggrunden for gaven er, at den tidligere mestertræner fra FC Midtjylland førte AGF til pokalfinalen i 2016. Dengang lovede fanfraktionen Aarhus Aficionados klubbens træner en kasse øl for en sejr over FCK, men slutkampen blev tabt med 1-2.

Øllet blev gemt til en anden god lejlighed. Den kom altså nu.

- Jeg føler, at jeg alle de steder, jeg har arbejdet, har prøvet at nærme mig klubbens fans, og jeg fik også et rigtig godt forhold til dem i Aarhus, siger en rørt Riddersholm.

- Det er dejligt, at de fans påskønner det, selv om jeg er et andet sted i dag. Det viser, at selv om vi er ærkefjender på banen, så er der også plads til den slags omtanke. Det er da smukt.

Vinder skandale-finale

Pokalsejr koster kassen

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Hvis krigen og katastroferne kommer, hvad skal vi mennesker så gøre?