Annonce:
Annonce:

Sænkede sin gamle klub: Det var en fryd!

Nicklas Helenius stod for kampens eneste mål, da AGF slog OB mandag aften. Netop modstanderen var med til at motivere ham ekstra

Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen

AGF måtte vente til, der manglede 12 minutter af den ordinære spilletid, inden de kunne fejre en scoring i 1-0-sejren over OB.

Det kom fra Nicklas Helenius, som netop var blevet skiftet ind, inden Alexander Munksgaard lagde bolden ind i panden på ham.

Netop når målet var med til at sænke OB, betød meget for Helenius, som tidligere har været i den fynske klub, hvor han ikke var tilfreds med alt, hvad der skete.

Det fortæller han i et interview med TV3+ umiddelbart efter kampen.

- Det var en fryd, da jeg så den gik ind. Jeg havde lidt, jeg skulle give tilbage til OB. Jeg synes ikke, at jeg blev behandlet helt fair i slutningen af min tid i OB, så der var ekstra tænding på, lyder det fra Nicklas Helenius.

Annonce:

Omkring scoringen bemærker han desuden, at Patrick Mortensen var god til at trække folk med sig til forreste stolpe, og dermed har de to nu i to kampe i træk været med til at ændre på sagerne sammen.

Endvidere peger han på, at han savnede en del mere fra AGF'erne i de første 45 minutter af opgøret.

- Jeg synes, der manglede noget tempo i første halvleg, men det rettede vi godt op på i anden halvleg. Der kom mere flow for begge hold og flere chancer. Holdene turde åbne lidt op. Det var lidt sommertempo i første halvleg, men det blev bedre efter pausen, fortæller matchvinderen.

AGF slutter grundspillet af med en tur til Aalborg på søndag, hvor de møder AaB klokken 17.

Afslører sexlivet med stjernen

Han er manden midt i guld-duellen

Gigantisk talenttjek i Brøndby: Sådan har 72 spillere klaret sig

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
De har fået nok af Løkke
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: