Se de vilde scener: Zorniger i hedt skænderi med Brøndby-fans

Flere Brøndby-fans var i ophidset diskussion med Brøndby-træner Alexander Zorniger efter 2-1-sejren over Vejle

Alexander Zorniger i skænderi med Brøndby-fans. Screenshot: TV3 Sport
Alexander Zorniger i skænderi med Brøndby-fans. Screenshot: TV3 Sport

VEJLE (Ekstra Bladet) Det endte lykkeligt for Brøndby, der søndag aften hentede sin fjerde sejr på stribe, da Vestegns-klubben på en stærk anden halvleg vendte opgøret mod Vejle.

Men sejren fik et underligt efterspil, da Brøndby-træner Alexander Zorniger efter kampen blev kaldt ned til fansene for at lave den klassiske ‘Fenerbache-hilsen’. 

Da den tyske Brøndby-chef var blevet tiljublet, gik han hen mod en mindre gruppe af tydeligt utilfreds fans, der råbte mod Zorniger, der tog til genmæle i en ophedet situation.

(SE VIDEOEN ØVERST I ARTIKLEN)

Da Brøndby-chefen efter kampen skulle sætte ord på optrinnet, forsøgte han at nedtone skænderiet med fansene.

- Prøv at hør her, jeg blev kaldt ned af vores store fangruppe, som klappede og råbte mit navn. Jeg føler virkelig, at fansene støtter mig, og jeg har ikke en finger at sætte på den support, som jeg får fra Brøndbys fans.

Men der var tydeligt nogle fans, du var uenig med. Hvad skete der?

- Jeg føler, jeg har støtte fra 90 procent af Brøndbys fans. Man kan aldrig gøre alle glade, og det vigtige er, at 100 procent af fansene støtter klubben og holdet.

Hvor alvorlig en situation er det, når man står og skændes med sine egne fans efter en 2-1-sejr?

- Jeg kan kun gentage mit svar, for jeg føler, jeg har støtten fra størstedelen af Brøndbys fans. Det er ikke noget, jeg vil ligge søvnløs over, for fansene kaldte mig ned, klappede og tiljublede mig. 

Efter kampen sang fansene ‘ingen over klubben’. Hvem var det rettet imod?

- Det skal jeg ikke kunne svare 100 procent på, men jeg har fået at vide, at fansene sang mod hinanden. Men det er ikke noget, jeg kan svare på, lød det fra Alexander Zorniger, der siden sidste spillerunde i Superligaen har været i vælten, fordi han talte dårligt om kvaliteten af Brøndbys egen Masterclass og stillede med 11 udlændinge i hjemmekampen mod Hobro.

- Jeg træffer alle mine beslutninger for Brøndbys bedste. Jeg er ansat til at vinde fodboldkampe, og det har vi gjort fire kampe i streg. Jeg er ikke tilfreds med vores presspil i første halvleg mod Vejle, men det positive er, at vi finder en måde at vinde kampene på i denne periode. Så må jeg leve med, at alle ikke er enige i den måde, jeg gør tingene på, sagde Alexander Zorniger.

Brøndby er nu alene på Superligaens tredjeplads og møder i sidste runde Vendsyssel på hjemmebane.

Se også: Chokeret over Brøndby: - Det er ledernes ansvar

1 af 2 
2 af 2 Alexander Zorniger i skænderi med Brøndby-fans. Screenshot: TV3 Sport
245 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere