Se FCK og Brøndby i aften

Både Brøndby og FC København er i aktion Atlantic Cup fredag aften

FCK-spillerne gør klar til at jagte guldet i foråret. Foto: Tariq Khan
FCK-spillerne gør klar til at jagte guldet i foråret. Foto: Tariq Khan

ALGARVE (Ekstra Bladet): Op til den sindssygt spændende Superliga-start er FC København, Brøndby og AGF taget til sydens sol for at forberede sig til den lange slutspurt.

De deltager alle i Atlantic Cup, som Ekstra Bladet sender som de eneste i Danmark.

Allerede i aften har du mulighed for at følge de københavnske storhold, og det eneste, det kræver, er et ++-abonnement hos Ekstra Bladet.

Programmet for fredag aften:

Kl. 17 Brøndby- Norrköping

Kl. 21 FC København - Astana

Kampene kan ses her

For Brøndby bliver det specielt interessant at se holdets sammensætning uden så store profiler som Dominik Kaiser og Kamil Wilczek, og hos FC København vil man skulle holde øje med, hvordan manager Ståle Solbakken blander kortene i forsvaret, hvor de har forstærket sig.

David Nielsen tog efter træningen en snak med direktør Jacob Nielsen og sportschef Peter Christiansen. Foto: Tariq Khan
David Nielsen tog efter træningen en snak med direktør Jacob Nielsen og sportschef Peter Christiansen. Foto: Tariq Khan
 

AGF ankom torsdag, og cheftræner David Nielsen gav en gedigen peptalk til spillerne, før træningslejren blev skudt i gang, så der er ingen tvivl om, at de vil forsøge at fortsætte deres gode momentum fra efteråret.

Aarhusianernes kampe kan også følges via abonnementet, og de skyder turnerngen i gang lørdag, hvor de møder Slavia Prag.

Følg Ekstra Bladets live-dækning af transervinduets lukning her.

Carlo Holse i samtale med manager Ståle Solbakken og FCK's tekniske direktør Johan Lange. Foto: Tariq Mikkel Khan FC København Tæt på FCK-farvel

Mikkel Kaufmann er fortid i AaB. Foto: Jan Christensen / FrontzoneSport via Getty Images FC København FCK henter Mikkel Kaufmann nu

1 kommentar
Vis kommentarer