Se foto: Hobro skifter til Dortmund-trøjer

Hobro og Puma har ladt sig inspirere af Dortmund i udviklingen af den kommende sæsons spilletrøjer.

Sådan så Dortmunds trøjer ud i sidste sæson (Foto: AP)
Sådan så Dortmunds trøjer ud i sidste sæson (Foto: AP)

Hobro var i sidste sæson nyoprykkere i Superligaen, men det tog dem ikke længe om bide sig fast i landets bedste række. Nu har klubben præsenteret næste sæsons spilletrøjer, hvor man i samarbejde med Puma har fundet frem til et design.

I mange sæsoner i træk har designet været det samme for Hobro, der har spillet i gule trøjer, blå shorts og blå strømper, mens man på udebane har spillet i helt hvidt med en tværgående blå stribe på trøjen. Men det er overstået nu.

Superliga-sæsonen 2015-16 indledes på Farum Park. Superligaen Overblik: Sådan starter dit Superliga-hold

Klubben skriver i forbindelse med præsentationen, at de har ladt sig inspirere af Bundesligaklubben Dortmund med horisontale blå og gule striber. Det kunne også godt minde om nogle trøjer Parma har spillet i med dencyber-gule og navy-blå farve.Selv er Hobro-anfører Mads Justesen, som også agerer model på billedet glad for de nye trøjer.

- Jeg synes, at det er en rigtig flot hjemmebanetrøje, at vi har fået. Jeg deltog i sidste uge i tv-optagelser til en ny Superliga-intro, og trøjen vakte stor opsigt blandt mine kolleger fra de andre superligaklubber. Det bliver fantastisk at præsentere trøjen for flere hundrede fans og sponsorer i dag, siger Mads Justesen.

Første gang Hobro kan komme i kamp i Superligaen med de nye trøjer er 19. juli, når de kommer på besøg i Odense, når de møder OB.

FC Midtjylland jagter ny træner og har henvendt sig til Hobro (Foto: Lars Poulsen) Superligaen Danske mestre rykker i succes-træner

Husker I da Hobro sikrede sig oprykning til Superligaen:

 

4 kommentarer
Vis kommentarer