Sensationshold overrasker igen: Vælger ekstra hjemmebane 302 km væk

FC Helsingør har overraskende angivet et stadion i Jylland som et af deres reserve-stadions - det ligger 302 kilometer fra hjembyen

Følg Superligaen

Selvom FC Helsingør tirsdag fik dispensation til at spille Superliga-kampene på deres eget stadion i Helsingør, så kan det ende med, at de kommer til at spille 302 kilometer væk i Horsens. Det skriver TV2.

Årsagen er, at alle Superliga-klubber skal angive reservestadions, som de skal spille på, hvis deres egen bane ikke er god nok. Og her har Helsingør overraskende peget på Horsens.

- Det var en aftale vi lavede i tidernes morgen. Vi skulle angive to reservestadions, og Horsens har en fantastisk flink og sød direktør, Kristian Nielsen, og han sagde: 'Jamen, vi kan da godt lave en aftale om, at I kan leje vores stadion, hvis I får brug for det' Så det gjorde vi, fortæller Helsingør-direktør Janus Kyhl til TV2.

Direktøren erkender, at det bliver svært at få hjemmebane-tilskuerne med til Horsens, men risikoen for, at de kommer til at spille på hjemmebane i det østjyske er da også relativ lille. Oprykkerne har nemlig også valgt FC Nordsjællands stadion i Farum, som reservestadion, og det er her, man i udgangspunktet vil spille, hvis det er umuligt i Helsingør.

Se i øvrigt her, hvor øl og pølser er billigst og dyrest i Superligaen

Både FC Helsingør, AC Horsens og FC Nordsjælland spiller i øvrigt på hjemmebane 10. december, så kommer frosten her, så kunne det ligne to kampe på samme Superliga-stadion i samme runde, for der er ikke varme i banen i Helsingør.

 

FC Helsingør har overraskende valgt stadion i Horsens som reservestadion. Foto: Jens Dresling
FC Helsingør har overraskende valgt stadion i Horsens som reservestadion. Foto: Jens Dresling
 

Helsingør skal dog også være opmærksom på, at banen i Horsens bruges til andet end fodbold. Senere i juni køres speedway-grandprix på stadion og til oktober spilles der Mermaid Bowl, som finalen i dansk-amerikansk fodbold kaldes.

Skulle Helsingør ende med at spille hjemme i Horsens, så bliver det den mest opsigtsvækkende stadionflytning siden 6. maj 2001, hvor FC København spillede hjemme mod Viborg FF på Brøndby Stadion som følge af Det internationale Melodi Grand Prix i Parken ugen efter.

Dommen afsagt: Superliga-sensation får kæmpe ønske opfyldt

Hobro snupper endnu en spiller i Helsingør

Før Superliga-start: Her er Brøndbys planer

Før Superliga-start: Her er Ståles plan

Komikeren, greven, madkongen og fodboldstjernen: Pengene fosser ud af de kendtes fodboldklub

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

14,8 millioner kroner blev samlet ind på en time

SCORER

JACKPOT