Silkeborg forlænger med førstemålmand

Silkeborg IF har forlænget kontrakten med Thomas Nørgaard og slår samtidigt fast, at målmanden er at regne som det klare førstevalg i SIF-buret

Thomas Nørgaard og Francis Dickoh støder sammen (Foto: Claus Bonnerup)
Thomas Nørgaard og Francis Dickoh støder sammen (Foto: Claus Bonnerup)

Thomas Nørgaard og Silkeborg har forlænget aftalen, så målmandens kontrakt med Superliga-bundholdet udløber sommeren 2016. Nørgaard indledte sæsonen med at være andetvalg i truppen efter Kasper Jensen, men 10 kampe inde i sæsonen overtog Nørgaard handskerne, og derfor er kontraktforlængelsen også et symbol på, at han nu er det klare førstevalg, siger klubbens sportschef.

- Vi har en klar forventning om, at Thomas i de næste halvandet år er førstevalg. Han har bevist, at han er opgaven voksen, vi ved hvad han står for, og vi er overbeviste om, at han kan lægge et lag mere på. Vi er meget tilfredse med det forløb, vi har set fra Thomas indtil nu, og han vil kunne give meget til vores projekt med sats på lokalt talent, siger sportschef Jesper Stüker til klubbens hjemmeside.

Superligaen - 7. mar. 2015 - kl. 09:35 TV: Her bliver Silkeborg-træner tiljublet - i Afrika

Nørgaard har tidligere i karrieren tørnet ud for Silkeborg, og han blev i 2013 hentet tilbage efter ophold i Aarhus Fremad og Skive. Han har i alt spillet 27 kampe for klubben, og han glæder sig over, at den gerne vil satse på ham.

- Jeg er glad for at det er mig, klubben vil satse på som førstemålmand. Det er dokumentation på, at jeg har bevist mig selv i de seneste knap to år. Det har naturligvis også betydet meget, at SIF er min klub og har været det fra min ungdomstid, og jeg kan sagtens se mig selv her længere frem, end det år, jeg har forlænget med. Selvfølgelig vil man som fodboldspiller altid helst spille på det højeste niveau, men for mig er det også vigtigt at være et sted, hvor jeg har det godt. Og det har jeg i SIF, så det er min klub, uanset om det i næste sæson hedder Alka Superliga eller 1. division, siger Thomas Nørgaard.

Silkeborg IF er på sidstepladsen i Superligaen i denne sæson med syv point efter 20 kampe.

Thomas Nørgaard var indblandet i to Esbjerg-scoringer i februar:

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere