Silkeborg IF giver succesfuld Kent Nielsen to år mere

Kent Nielsen og Silkeborg IF har papir på hinanden frem til sommeren 2024 ifølge parternes nye aftale

Se klip fra da Silkeborg IF i weekenden mødte Viborg.

Oprykkeren Silkeborg IF indtager en flot femteplads i Superligaen og ser umiddelbart ud til at klare frisag i forhold til nedrykning i denne sæson.

Og nu har klubben forlænget samarbejdet med cheftræner Kent Nielsen frem til sommeren 2024, meddeler den på sin hjemmeside.

- Kent Nielsen har været og er en helt afgørende faktor for de gode resultater, som vi har skabt i en efterhånden lang periode. Vi har stor tiltro til, at vi med Kent i spidsen kan fortsætte de positive takter, siger Silkeborg-direktør Kent Madsen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under billedet...

Kent Nielsen og Silkeborg IF ligger nummer fem i Superligaen og har leveret klubbens bedste resultat efter 12 runder siden 2010. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Kent Nielsen og Silkeborg IF ligger nummer fem i Superligaen og har leveret klubbens bedste resultat efter 12 runder siden 2010. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
 

Kent Nielsen havde oprindeligt kontraktudløb efter denne sæson, men forlængelsen var en vigtig prioritet, understreger direktøren.

- Ikke nok med at vi har realiseret et fornemt antal point på kontoen – vores spillestil er også meget attraktiv for både spillere og publikum, siger Kent Madsen.

59-årige Kent Nielsen ser muligheder for at opnå endnu mere med den midtjyske klub.

- Jeg har sagt flere gange, at vi er et godt match, og det underbygger resultaterne da også – men jeg vil også gerne fastslå, at vi er meget ærgerrige efter at konstant gøre det endnu bedre og sætte overliggeren endnu højere.

- Det føler jeg stadig, at der er potentiale til at gøre i Silkeborg IF, og det er jeg sulten efter at bevise, siger Kent Nielsen.

Kent Nielsen nåede som aktiv at score tre mål i 54 landskampe og var i 1992 med til at vinde EM i Sverige.

Som cheftræner har han også haft perioder i AC Horsens, Brøndby og OB, men mest succesfuld var perioden i AaB, som han i 2013/14-sæsonen gjorde til både mester og pokalvinder.

Kent Nielsen fik en skrækkelig start på sit ophold i Silkeborg IF, da holdet hentede nul sejre i de første 12 kampe i 2019/20-sæsonen.

Resultater og præstationer blev langsomt bedre, og selv om holdet rykkede i ned i 1. division, fortsatte samarbejdet, hvilket i sommer udløste en hurtig og sikker tilbagevenden til landets bedste række.

Denne sæson har indtil videre blot budt på to nederlag, og holdet ligger nummer fem med 18 point. Det er SIF's bedste total i Superligaen efter 12 runder siden 2010.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Hvor der er penge, der er Peter