Silkeborg snupper Horsens-spiller

Superliga-oprykkerne fra Silkeborg har sikret sig en ny mand til venstrebacken

Mikkel Cramer skifter fra Horsens til Vejle. Foto: Ole Steen
Mikkel Cramer skifter fra Horsens til Vejle. Foto: Ole Steen

Efter en halvanden uges prøvetræning i Silkeborg, har Mikkel Cramer akkurat imponeret nok til, at han er blevet tilbudt en etårig kontrakt af Superliga-oprykkerne. En han tirsdag har underskrevet. Det bekræfter klubbens på dens hjemmeside.

Den 24-årige venstreback har tidligere spillet i Skive og Randers, hvor han for sidstnævnte blev noteret for 20 Superliga-kampe.

- Mikkel har efterladt et fint indtryk, og vi vurderer at han sammen med Gustav Dahl vil dække os ind på venstre back-positionen. Mikkel har haft en fin udvikling efter at han blev omskolet til venstre back, og vi vil gerne bygge videre på den udvikling i Silkeborg IF, lyder det fra sportschef i Silkeborg, Jesper Stückler.

Mikkel Cramer var med for Silkeborg, da de i en testkamp vandt 1-0 over AC Horsens fredag.

Vejle-fans kan fremover glæde sig til en ejer fra Moldova, der er noget ud over det sædvanlige. Foto: Vejle Boldklub 1. division Vejles nye playboy-millionær: Nu taler han

Foto: Facebook 1. division Her er Vejles nye playboy-millionær: Poserer med damer og pistoler

Vejle Boldklub er ikke længere så dansk, som dem har været. For nu er den blevet solgt til en udenlandsk køber. Foto: Vejle Boldklub. 1. division Dansk traditionsklub solgt til udlandet

1 kommentar
Vis kommentarer