Silkeborg-spiller håner Brøndbys bane

Silkeborg-spilleren Simon Skou Jakobsen er alt andet end imponeret over Brøndbys bane

Silkeborg-spilleren Simon Skou Jakobsen viser på Twitter sin store utilfredshed med Brøndbys bane. (Foto: Thomas Sjørup)
Silkeborg-spilleren Simon Skou Jakobsen viser på Twitter sin store utilfredshed med Brøndbys bane. (Foto: Thomas Sjørup)

Den er pletvis grøn. Ja, faktisk ligner den vel mest af alt en gammel slagmark fra Ole Bornedals omdiskuterede krigsserie '1864'. Der mangler måske bare lidt blod.

Brøndbys bane er ikke køn. Slet ikke. Og det får nu Silkeborg-spilleren Simon Skou Jakobsen til at tweete sin utilfredshed. Den 24-årige forsvarer fra Superligaens absolutte bundhold har fundet et friskt billede og en kæk kommentar frem kort før Silkeborgs møde med Brøndby på den københavnske vestegn:

Jakobsen har bare fået to kampe i sæsonen indtil videre. Og mod Brøndby ser det ikke ud, som om han skal bekymre sig det store om banen. I hvert fald ikke til at begynde med. For han begynder opgøret på bænken.

Daniel Agger måtte lørdag tage afsked med familiens elskede hund, Charlie. (Foto: Lars Poulsen) Brøndby Agger i sorg: Charlie døde hos hundefrisøren

Silkeborg ligger på sidstepladsen i Superligaen med bare fire point.

Jyderne har ikke vundet over Brøndby siden 2011. Den gang kom sejren på Silkeborgs egen banen, hvor det blev 2-1.

Derfor er der ikke meget, der tyder, at Silkeborg skal få point med sig Brøndby. Heller ikke selvom banen er grim.

 

0 kommentarer
Vis kommentarer