Silkeborg-stjerne belønnes: - Her er prisen

Lukas Engel fortsætter i Silkeborg, hvor han har underskrevet en aftale frem til sommeren 2027. Ifølge Ekstra Bladets oplysninger betaler klubben i omegnen af 3,75 mio. kr for ham

Lukas Engel spillede i foråret 15 kampe for Silkeborg og scorede to mål. Begge scoringer faldt i en 4-2-sejr over AaB i maj. Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix
Lukas Engel spillede i foråret 15 kampe for Silkeborg og scorede to mål. Begge scoringer faldt i en 4-2-sejr over AaB i maj. Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix
Følg Fodbold
Følg Superligaen

Superligaklubben Silkeborg belønner nu Lukas Engel for et succesfuldt lejeophold i foråret.

Engel har fået konverteret lejekontrakten til en fast aftale gældende for de kommende fem sæsoner. Det oplyser klubben på sin hjemmeside.

- Lukas Engel har fra første dag passet perfekt ind på vores hold og i vores trup, og vi er derfor meget tilfredse med, at det er lykkedes at tilknytte ham på en fast aftale her i Silkeborg.

- Han har leveret en overbevisende indsats og tilfører os en masse ekstra power til venstresiden, og vi har en tro på, at han kan udvikle sig endnu mere i vores miljø og på vores hold, siger sportschef Jesper Stüker.

23-årige Lukas Engel spillede frem til 2021 på Amager. Først i barndomsklubben Kastrup Boldklub og siden for Fremad Amager.

Siden kom venstrebensspilleren til Vejle, hvor han spillede 34 superligakampe, inden klubben i januar sendte ham på lån i Silkeborg.

- Det har været en kæmpe fornøjelse at være en del af Silkeborg IF i det her fantastiske forår, og det bliver kun endnu mere spændende fremover, siger Lukas Engel.

Artiklen fortsætter under billedet..

Foto: Jens Dresling
Foto: Jens Dresling
 

Godt betalt
Det har været en dårligt bevaret hemmelighed, at Silkeborg og Kent Nielsen har været yderst interesseret i at tilknytte Vejle-lejesvenden Lukas Engel på fast basis.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger betaler Silkeborg nemlig i omegnen af 3,75 mio. kr for venstrebensspilleren.

Vejle har været begunstiget i forhandlingssituationen af at have en lang kontrakt med Engel, ligesom Silkeborg ikke havde en frikøbsklausul i lejeaftalen.

Dertil har udlandske klubber så småt begyndt at kaste interesse i Lukas Engels retning.

Dermed reagerede Silkeborg nu for at sikre sig Kent Nielsens foretrukne offensive back, der er udset til en nøglerolle i Søhøjlandet de kommende år.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Læs også: De beskidte hooligan-tricks: Umuligt at stoppe

Mere fra Ekstra Bladet+

Hvis Herlufsholm var en muslimsk friskole ...

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind