Afsløring: Lars Olsen er favorit i Silkeborg

Lars Olsen er topkandidat til at afløse Viggo Jensen i den nedryknings-truede klub

Olsen kan være på vej mod Superligaens aktuelle bundprop (Foto: Jens Dresling)
Olsen kan være på vej mod Superligaens aktuelle bundprop (Foto: Jens Dresling)

Lige nu hedder jobbet landstræner på Færøerne, men til sommer kan der igen stå dansk klubtræner på CV'et for den tidligere OB-cheftræner Lars Olsen.

Ekstra Bladet erfarer nemlig, at sølvmageren fra OB er topkandidat til at afløse Viggo Jensen, når den temperamentsfulde trænervikar indstiller sit virke i Silkeborg med udgangen af sæsonen.

Lars Olsen har fine relationer til Viggo Jensen fra tiden i OB, og det har stor betydning for de positive vibrationer i sagen.

Se også: Tidligere Brøndby-profiler køber aktierSe også: Silkeborg snakker med flere trænere

Lige nu betyder Silkeborgs uafklarede situation omkring nedrykning, at direktør Kent Madsen er hindret i at drage en konklusion. Overlevelse i Superligaen giver nogle helt andre perspektiver både omkring trænerløn og forstærkninger til spillertruppen.

Derfor befinder forhandlingerne sig lige nu i venteposition, mens tingene afgøres inde mellem stregerne.

- Jeg har helt forudsigeligt ikke nogen kommentarer til konkrete navne. Men jeg vil godt slå fast, at jeg synes, Lars Olsen er en dygtig træner, siger Kent Madsen til Ekstra Bladet.

Kontraktudløb til nytår
Lars Olsen har de seneste halvandet år styret Færøernes landshold og har kontraktudløb til nytår.

- Vi har gennem noget tid arbejdet med nogle emner. Nu er feltet nede på fem navne, som vi er i dialog med, siger Kent Madsen.

- Det er kandidater med vidt forskellig baggrund, men jeg vil godt gå så langt som at fortælle, at der kun er skandinaver blandt vores emner, fortæller Silkeborg-bossen.

- Det er for tidligt at sige noget om, hvem det bliver. Men vi forventer at have tingene på plads omkring sæsonafslutningen, lover Kent Madsen.

Superligaens fjerdesidste spillerunde indledes i aften i netop Silkeborg, hvor FC Nordsjælland er på besøg.

0 kommentarer
Vis kommentarer