Morten Bruun: Jürgen Klopp ville passe fint i Silkeborg

FODBOLD MED ATTITUDE: Morten Bruun mener, at Silkeborg har set rigtig med ansættelsen af Viggo Jensen, men han kan til gengæld ikke forstå, hvorfor Viktor Fischer ikke er på landsholdet - hør hvorfor her

Morten Bruun savner Viktor Fischer på landsholdet. (Foto: Rasmus Baaner/POLFOTO)
Morten Bruun savner Viktor Fischer på landsholdet. (Foto: Rasmus Baaner/POLFOTO)

'Mr. Silkeborg' bliver Morten Bruun kaldt i det midtjyske, og Kanal 6's ekspertkommentator kender om nogen til livet i Silkeborg IF, der søndag fyrede cheftræner Keld Bordinggaard og ansatte Viggo Jensen som ny træner.

Han er ikke overrasket over fyringen, men Bruun mener samtidig, at billedet af Keld Bordinggaard er unuanceret.

- Jeg køber ikke den der med, at Keld Bordinggaard ikke kan få succes med sin humanistiske tilgang til fodbold. Jeg mener, at han kan sammenlignes lidt med en Kasper Hjulmand, siger han i Ekstra Bladets fodboldmagasin FODBOLD MED ATTITUDE.

Viggo Jensen er blevet ansat til at redde Silkeborg fri af nedrykning, men flere har allerede kritiseret den 65-årige træner for blandt andet at være dårlig til mandskabspleje. Morten Bruun savner dog alternative bud på en anden 'brandslukker'.

- Jürgen Klopp fra Dortmund ville også passe fint ind i Silkeborg, lyder det med vanlig sarkasme fra Bruun.

Viktor Fischer skal på landsholdet
Viktor Fischer scorede søndag to mål for sit hold Ajax Amsterdam, men det 18-årige talent er stadig ikke fundet god nok til det danske landshold. En fejl, mener Bruun.

- Jeg er lidt overrasket over, at Viktor Fischer ikke er udtaget. Han kunne have været et friskt pust i en 'gratis kamp' mod Tyrkiet, siger Bruun.

Og så er 'Mr. Silkeborg' i øvrigt yderst tilfreds med udvisningen af Karim Zaza i weekenden, da målmanden gav 'fingeren' til en tilskuer.

Du kan se 'FODBOLD MED ATTITUDE' i tv-indslaget over artiklen

Du kan se andre udgaver af FODBOLD MED ATTITUDE her under:

Superligaen - 5. nov. 2012 - kl. 16:32 TV: Skørt! Absalonsen i gak gak-interviewPremier League - 30. okt. 2012 - kl. 16:01 Kim Milton om skandaløs Juve-sejr: Uværdigt!Champions League - 23. okt. 2012 - kl. 14:30 TV: Se Liverpool-managers vilde peptalk til Agger og Co.VM 2014 - 16. okt. 2012 - kl. 14:34 TV: Bendtner eller Balotelli - hvem er den største scorekonge?Dansk fodbold - 11. okt. 2012 - kl. 09:44 Nyt tv-magasin: 'Brøndby er sikre nedrykkere'Se FODBOLD MED ATTITUDE i tv-indslaget over artiklen

1 af 2 Morten Bruun savner alternativer fra dem, som har kritiseret ansættelsen af Viggo Jensen i Silkeborg. Selv nævner han Jürgen Klopp fra Dortmund som mulig træner. (Foto: Screendump fra FODBOLD MED ATTITUDE)
2 af 2 Morten Bruun savner Viktor Fischer på landsholdet. (Foto: Rasmus Baaner/POLFOTO)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen