Viggo: Hjælper kun fordi det er Silkeborg

Silkeborgs nyansatte cheftræner tror, at han har redskaber, der kan hjælpe holdet

Viggo klar til SIF-udfordringen (Foto: Morten Langkilde/Polfoto)
Viggo klar til SIF-udfordringen (Foto: Morten Langkilde/Polfoto)

Silkeborg-ledelsen kunne ikke længere sidde deres forfærdelige efterår overhørigt, og reagerede derfor prompte, da de rødklædte i går tabte den vitale bundkamp mod Brøndby med 2-1. Keld Bordinggaard blev fyret, og ind kommer den rutinerede Viggo Jensen, som skal forsøge at redde klubben for den truende nedrykning.

I dag skal han for første gang stå i spidsen for det trængte bundhold, og det er en ydmyg træner, som tager over frem til sommerpausen, hvor en ny træner skal overtage cheftrænerposten.

Læs også:

Se også: Keld Bordinggaard fyret - her er den nye træner

- Jeg har kun sagt ja, fordi det her er SIF. Det er noget med alle de mennesker, som jeg kender her i Silkeborg. Nu er det jo ikke mig, der har fundet på det her og som mener, at jeg kan løse opgaven. Jeg kan kun gøre mit bedste, men jeg tror, at jeg har nogle redskaber, som kan hjælpe holdet, siger Viggo Jensen til Midtjyllands avis.

Træningen i Silkeborg i dag består dog primært af restitutionstrænings, mens spillerne har fri i morgen, så det er først på onsdag, at Viggo Jensen for alvor kan begynde at sætte sit aftryk.

Læs også:

Se også: Bordinggaard: Jeg har begået fejl

Til nyhedsbureauet Ritzau siger Viggo Jensen følgende:

- Der er to forskellige situationer. Der er de fire kampe, der kommer nu, og så er der situationen til foråret, hvor der er mere tid. Men nu og her handler det om at få et resultat i kampene. Det er til foråret, man kigger på individuelle ting omkring spillerne og deres personlige udvikling. Her og nu er det holdet og os alle sammen, det gælder.

- Man kommer, som man er, og med det, man har i bagagen. Det, jeg har i bagagen aktuelt, er, at jeg var sportschef i Esbjerg, som rykkede op fra 1. division, og så har jeg været del af teamet i OB i tre år.

- Det er klart, at alle trænere har hver deres facon at gøre tingene på. Og det er klart, at der er mange mytedannelser, omkring de ting, som jeg gør. Det kan jeg i princippet ikke forholde mig til, lyder det fra Viggo Jensen til Ritzau.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen