Skæbnen hård ved OB

Skaderne haglede ned over OB, der dog fik point i Silkeborg mandag aften. Marvin Pourié igen på pletten for værterne

Jesper Christiansen forlader noget nær ulykkelig kampen efter mindre end en halv time. (Foto: Ernst van Norde)
Jesper Christiansen forlader noget nær ulykkelig kampen efter mindre end en halv time. (Foto: Ernst van Norde)

5. december er fortsat sidste gang, OB har vundet i Superligaen.

Men hos fynboerne vælger man nok i stedet at glæde sig over, at mandagens kamp endte uden vinder i Silkeborg - og at Morten Skoubo tilmed kom på tavlen for de blå og hvidstribede. Hans første mål efter hjemkomsten til dansk fodbold.

Marvin Pourié stod knap så overraskende for værterne i 1-1-kampen.

Der var dog masser af malurt i det fynske bæger.

Fiberskadet Christiansen
Jesper Christiansen begyndte i målet, hvilket var comeback. Men den uheldige målmand måtte lade sig udskifte efter 25 minutter, da han fik noget, der mindede om en fibersprængning i baglåret i forbindelse med et udspark. Lidt senere måtte først Rasmus Falk og også Timmi Johansen forlade kampen skadede.

Se også: Uheldige Jesper Christiansen skadet igen

Nogen stor kamp blev det aldrig. Der var ellers tilløb til det i begyndelsen af kampen, hvor Silkeborg indledningsvis var bedst, men hvor OB kom bedre med og havde et par gode tilbud - heriblandt Rasmus Falks skud på stolpen kort inden pausen.

Da havde Morten Skoubo headet OB foran efter 25 minutter, da han fuldstændig umarkeret stødte bolden ind via den ene stolpe. Så gik det galt for Christiansen, der efter sin udskiftning sparkede og slog til alt, der var indenfor rækkevidde i ren frustration.

Hårde tacklinger
Reserven Stefan Wessels var knap nok kommet på banen, før han blev passeret. Og det var af landsmanden Marvin Pourié, der tæmmede en bold flot bagest i feltet og hurtigt sendte den fladt i nettet. Det var i øvrigt første gang i Superligaens historie, at en tysker scorer på en tysker...

Se også: SLUT: Pointdeling i Silkeborg

2. halvleg var langt fra interessant. Til gengæld var det et studie i hårde tacklinger, skader og dårlige opspil. Silkeborg tiltvang sig stille og roligt et overtag mod OB, der ikke havde meget at byde på. Mod slutningen blev Kasper Risgård hevet i trøjen i feltet, men dommer Henning Jensen afviste den tidligere AaB-profils appeller om straffespark. Og så endte det hele uden vinder.

Pointet betyder, at OB nu er seks point foran Lyngby i bundkampen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere