Silkeborg: Vi kan nå Europa

OB måtte kæmpe hårdt for at få ét point med hjem fra Silkeborg, som nu øjner Europa League

Silkeborg viste stærke takter i mandagens hjemmekamp mod OB, der måtte kæmpe hårdt for at få et enkelt point via 1-1. Resultatet bringer Silkeborg op på den femteplads, som formentlig giver adgang til europæiske kampe efter sommerferien.

Og det er en plads, som cheftræner Troels Bech satser på at forsvare.

- Vi havde bedre greb i spillet og mere flow, end vi har haft længe, men vi fik ikke så mange åbne chancer ud af det, hvilket jo også var OB's fortjeneste, siger Troels Bech, som ikke blev overrumplet af fynboernes taktik.

Se også: Skæbnen hård ved OB

- Jeg blev ikke overrasket over, at OB trak sig længere tilbage til sidst. Kampen havde antydet, at vi var ovenpå, og i perioder var de helt nede. Men deres krise må også være en del af forklaringen på, hvorfor vi var ovenpå - og de ikke var det, efterrationaliserer han.

Mange kan nå femtepladsen
Ifølge Troels Bech kan fem hold nå femtepladsen.

- Som sæsonen hidtil har vist, ligger vi og kæmper i rækkens midte. Det betyder meget, hvordan kampene mod Brøndby og Sønderjyske går i forhold til vores chancer for at nå ud i Europa, siger han.

Se også: Morten Skoubo: Fedt endelig at score

Også holdets 10'er - trænerens navnebroder Jesper Bech - tror på europæiske kampe efter ferien.

- Vi skulle jo have haft tre point i dag med den dominans, vi har i store dele af kampen. Så jeg synes, det er meget ærgerligt, at vi ikke vinder, siger han.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere