Lyngby sænket af tysk dynamit

Silkeborgs tyske angriber Marvin Pourié dobbelt målscorer mod Lyngby

Foto: Anders Brohus
Foto: Anders Brohus

SILKEBORG (ekstrabladet.dk): Silkeborgs tysker Marvin Pourié har det med scoringer, som mange danskere har det med øl: En er ikke nok.

Den 21-årige angriber har fået en vane med, at der skal dobbelt up på bordet, når han scorer. Han gjorde det mod SønderjyskE for en måned siden, og i eftermiddag mod Lyngby servicerede han igen en superligakamp med højt skum.

Begge scoringer sat ind i 1. halvleg. Den første, da han midt i halvlegen fornemt steg til vejrs og hovedstødte Silkeborg foran efter et ligeså perfekt frispark fra Jesper Mikkelsen. Lyngby havde stort set ingen chancer i de første 45 minutter.

Related content

Pourié fik i halvlegens overtid chancen efter et boldtab på Lyngbys midtbane. Hurtigt opfangede Frank Hansen situationen og splittede totalt Lyngby-forsvaret med en følt aflevering i dybden til den fremadstormende tysker.

Uden om Lyngby-målmand Lukas Fernandes og bolden videre ind i målet med samme kølighed, som da Cristiano Ronaldo mindre end et døgn før scorede i El Clásico mod FC Barcelona.

Oplæg til Holsts træffer
Marvin Pourié kom til Silkeborg sidste sommer, og hans hidtil mest succesrige kamp i den røde trøje blev kronet med oplægget til Christian Holst mål til 3-0. Alene brød han igennem fra midtbanen for først ved kanten af straffesparksfeltet at spille Christian Holst fri til scoring.

I øvrigt indbefatter Marvin Pouriés hang til dobbelt up andre ting end mål. Det er ikke mange runder siden, at han nappede to gule kort mod FCK, begge gange for at dumt at sparke bolden væk efter et frispark til FCK, og dermed blev udvist.

Lyngby var uden Kim Aabech. Angriberens karantæne på otte spilledage er udløbet, men da han heller ikke har haft mulighed for at spille på reserveholdet, er han endnu kampmæssigt så langt til tilbage, at træner Niels Frederiksen ikke ønsker at benytte ham endnu. Også Rajko Lekic var fraværende, da han døjer med en skade, og i det hele taget var der store mangler i Lyngby-offensiven.

Patrick Mortensen ligner ikke manden, der kan bringe københavnerne tættere på redning. Med sejr kunne afstanden til OB være reduceret til to point, inden fynboerne mandag møder AGF.

Nu risikerer Lyngby i stedet, at OB øger forspringet til otte point.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere