Silkeborgs bad boy: Stor dag for mig

Martin Svensson glad trods nederlag: Tilbage for Silkeborg efter han kom i bad standing i slutningen af august

FARUM (ekstrabladet.dk): Martin Svensson havde svært ved at undertrykke et lille smil, selv om Silkeborg netop havde tabt.

For ham var det nemlig en stor personlig sejr, at han oplevede i Farum Park søndag eftermiddag. 22-årige Svensson blev i efteråret på grund af en lang række disciplinære problemer sat hele uden for Silkeborg-truppen, men han har kæmpet sig tilbage og blev mod FC Nordsjælland indskiftet til sine første Superliga-minutter siden slutningen af august.

Se også: Troels Bech kyler spiller ud af truppen

- Personligt er det stort for mig at kæmpe mig tilbage i betragtning til holdet. Det har været en lang og sej kamp, men jeg har bevist over for mig selv og mine omgivelser, at jeg stadig kan spille fodbold, og at man kan stole på mig.

- Så det var en stor dag, selv om man selvfølgelig gerne ville have haft en sejr. Men jeg er stolt og utrolig glad på mine egne vegne, sagde Martin Svensson, der kom ind i det 79. minut i 2-1-nederlaget til topholdet.

Martin Svensson virkede i slutningen af 2011 helt færdig i Silkeborg, men fik en sidste chance og har grebet den.

Læs også:

Silkeborg IF - 4. jan. 2012 - kl. 14:32 Troels Bech tager kantspiller til nåde

- Det har været med hjælp fra klub, medspillere, træner og omgivelser. Jeg har fundet ud af, at man ikke kan være individuel i den her fodboldverden, sagde Svensson, der nu håber, at han kan presse sig på til en plads i midtjydernes startopstilling.

Silkeborg-træner Troels Bech kaldte indskiftning af Svensson en blåstempling af den proces, som kantspilleren har været igennem.

- Han har arbejdet på det i lang tid. Han har passet sine ting og leveret varen. Og hvis man ellers gør tingene ordentligt, så indgår man på lige fod med alle andre, sagde Troels Bech til ekstrabladet.dk.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere