Silkeborg forlænger med offensiv profil

Silkeborg har forlænget kontrakten med offensivspilleren Jesper Bech, så den udløber næste sommer

(Arkivfoto: Claus Bonnerup)
(Arkivfoto: Claus Bonnerup)

Jesper Bech kommer også i næste sæson til at repræsentere Silkeborg.

Det meddeler Superliga-klubben i en pressemeddelelse. Kontrakten gælder til den 30. juni næste år.

- Jesper er en væsentlig støtte for holdet med sin evne til at binde spillet sammen, hvad enten det er defensivt eller offensivt. De fleste af vores gode angreb involverer Jesper på et eller andet tidspunkt, siger Silkeborgs træner, Troels Bech, til klubbens hjemmeside.

- Og så er han en flittig spiller med en fornem teknik. Især hans førsteberøringer gør, at han er i stand til at spille hurtigt på små områder. Han er derudover en visionær fodboldspiller, som kan se spillets muligheder, siger Troels Bech.

Jesper Bech kom i sommeren 2009 til Silkeborg fra Esbjerg, og siden har han spillet 83 kampe og scoret 20 mål for klubben.

Den tidligere FC København- og Malmö FF-spiller sender roser tilbage i retning af Troels Bech, som også trænede Jesper Bech i Esbjerg.

- Siden jeg kom til klubben, har jeg fået en central rolle på et hold, som gerne vil spille fodbold og med en træner, der står for en spillestil, som passer mig rigtig fint.

- Jeg er nemlig lidt afhængig af, at vi spiller på en bestemt måde, for at mit spil fungerer optimalt, og den pasningsorienterede spillestil har vi her i Silkeborg, siger Jesper Bech.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere