Vestergaard knuser Schalkes gulddrømme

Jannik Vestergaard og Hoffenheim slukkede søndag Schalkes håb om at blive tyske mestre, da holdene spillede 1-1

Jannik Vestergaard spillede solidt i forsvaret, hvor han var blevet sat til at mandsopdække farlige Klaas-Jan Huntelaar
Jannik Vestergaard spillede solidt i forsvaret, hvor han var blevet sat til at mandsopdække farlige Klaas-Jan Huntelaar

19-årige Jannik Vestergaard spillede hele kampen, da Hoffenheim søndag spillede 1-1 med Schalke 04 i den tyske Bundesliga.

Resultatet betyder, at Schalke på ligaens tredjeplads har ni point op til Borussia Dortmund på andenpladsen og seks point op til Bayern München, som indtager andenpladsen.

Med seks spillerunder tilbage virker det derfor højest usandsynligt, at holdet fra Gelsenkirchen kan blande sig i guldkampen.

Vestergaard spillede ganske solidt i kampen, hvor Hoffenheim kom bedst fra start, og fortjent kom foran efter en halv time, da Salihovic scorede på straffespark.

William Kvist spillede fornemt i Stuttgarts 2-1-sejr over Hoffenheim. (Arkivfoto: DPA) Tysk fodbold Kvist og Stuttgart vinder danskeropgør

Schalke var bedst mod slutningen af kampen, og det var derfor ganske efter spil og chancer, at Klaas-Jan Huntelaar kunne udligne - ligeledes på straffespark - med ti minutter tilbage af opgøret.

Vestergaard havde en enkelt blunder i kampen, hvor Huntelaar kom forbi ham og var alene med Hoffenheim-keeperen Starke, men hollænderens chip blev for højt. Til gengæld var den danske forsvarsspiller igen en god offensiv kraft, og han havde en fin målchance, som dog blev blokeret.

Hoffenheim ligger midt i tabellen med 34 point - seks point over stregen.

0 kommentarer
Vis kommentarer