Silkeborg tæt på Sampdoria-spiller

Sune Kiilerich skifter et lejeophold ud i Viborg FF med permanent kontrakt i naboklubben Silkeborg IF

Der er mindre en 40 kilometer mellem de to byer, og nu tager fodboldspilleren Sune Kiilerich så turen fra Viborg til Silkeborg i håbet om spilletid i Superligaen.

Tirsdag ventes den 20-årige forsvarsspiller at gennemgå et lægetjek, hvorefter han er klar til kontrakt med den midtjyske klub.

Kiilerich har den forgangne sæson været lejet ud til Viborg fra italienske Sampdoria, der sidste år hentede ham i FC Midtjylland. Genova-klubben skyndte sig dog at leje ham ud, og det er aldrig blevet til spilletid i den nu forhenværende Serie A-klub.

Kontrakten med Kiilerich kommer på et godt tidspunkt for Silkeborg IF, der forleden kunne se Thomas Hansen skifte transferfrit til SønderjyskE.

- Jeg er åben for for alt. Jeg har ikke noget imod at skulle tilbage til Italien, men på den anden side er jeg også åben for at blive i Danmark, enten på en lejeaftale, eller på en permanent kontrakt, sagde han 16. maj til bold.dk.

Da var Sampdoria netop rykket ud af Serie A. Men i stedet for Serie B-bold bliver det nu efter alt at dømme til superligabold for forsvarsspilleren.

0 kommentarer
Vis kommentarer