Flere spillere på vej til Silkeborg

Midtjyderne forstærkede sig i dag med en ung, tysk angriber, og ifølge klubbens direktør er der flere spillere på vej

Marvin Pourié har netop sagt 'guten tag' til sine nye holdkammerater i Silkeborg, og ifølge klubbens direktør er der flere nye spillere på vej. (Foto: Silkeborgif.com?)
Marvin Pourié har netop sagt 'guten tag' til sine nye holdkammerater i Silkeborg, og ifølge klubbens direktør er der flere nye spillere på vej. (Foto: Silkeborgif.com?)

Superligaklubben Silkeborg IF har inden for det sidste halve år solgt to markante profiler i form af Rajko Lekic og Jim Larsen.

Salget af de to spillere indbragte henholdsvis en og otte millioner kroner. Samtidig frigjorde især salget af Rajko Lekic et stort frirum i lønbudgettet, hvilket foreløbigt er blevet brugt på at hente den 20-årige angriber Marvin Pourié fra Schalke 04's reservehold.

LÆS OGSÅ: Silkeborg henter tysk angriber

Men ifølge den administrerende direktør i Silkeborg IF er klubben ikke færdig med at forstærke superligaholdet.

- Vi kigger konkret efter en forsvarspiller og en målmand, siger Kent Madsen til ekstrabladet.dk.

Kig på forsvarsspiller
To områder, der logisk skal forstærkes, eftersom man i forhold til sidste sæson har sagt farvel til forsvarsspillerne Thomas Hansen og Thomas Bælum, ligesom reservekeeper Kenneth Falkenberg næste sæson tørner ud for Fredericia i 1. division.

- Til forsvaret skal vi have en spiller, der kan konkurrere med vores nuværende midterforsvar Simon Jakobsen og Thorbjørn Holst. Vi ved godt, hvem vi kigger efter, men om det bliver i morgen eller om to uger, at vi offentliggør navnet, kan jeg ikke sige noget om, fortsætter Kent Madsen.

Ifølge ekstrabladet.dk's oplysninger skulle midtjyderne have kig på en italiensk spiller, men det afvises dog af Silkeborg-toppen.

- Jeg kan ikke lige huske, om vi skulle have haft en italiener til prøvetræning, men jeg kan afvise, at vi præsenterer en italiener i nærmeste fremtid, slutter direktøren.

Kent Madsen forventer at have alle forstærkninger til truppen klar inden sæsonstart.

0 kommentarer
Vis kommentarer