Ny hjemmebanenedtur for FCN

For femte gang i træk formåede FC Nordsjælland ikke at komme på måltavlen i dagens hjemmekamp mod Silkeborg, der rendte med sejren

Bajram Fetai forsøgte flere gange, men Steven Lustü og Silkeborg fik hver gang lukket ned. (Foto: Jan Sommer)
Bajram Fetai forsøgte flere gange, men Steven Lustü og Silkeborg fik hver gang lukket ned. (Foto: Jan Sommer)

Hjemmebanesyndromet ramte endnu en gang FC Nordsjælland søndag aften.

Gæsterne fra Silkeborg IF kom, så og hentede tre point på det enlige mål, Christian Holst satte ind bare 10 minutter før tid.

Og så måtte FCN-spillerne for femte (!) gang i træk forlade Farum Park uden at have scoret.

Et kæmpe antiklimaks ovenpå to udebanesejre i træk over HB Køge og SønderjyskE, og det bliver mere og mere forståeligt, hvorfor klubben har svært ved at samle et ordentligt tilskuertal til hjemmekampene.

Det hjælper selvfølgelig heller ikke på sagerne, at først Andreas Laudrup og siden Tobias Mikkelsen følte sig snydt for et straffespark af dommer Michael Johansen.

Silkeborg op som nummer fem
I stedet kunne vikarierende cheftræner Kasper Hjulmand (Wieghorst lå derhjemme med influenza) se Christian Holst opfange en returbold og derpå passere Jesper Hansen, der kun nåede at få labberne på bolden.

Modsat dagens første kamp i Randers, var der noget mere intensitet og liv i opgøret i Farum med mange gode tilbud i begge ender.

Efter scoringen satte FCN turboen til mod Lasse Heinzes mål og det gav flere gode tilbud. Men lige meget hjalp det. Silkeborg holdt stand og sikrede sig sejren.

Med sejren hopper Silkeborg op på Superligaens femteplads, mens FC Nordsjælland på niendepladsen ligger og roder rundt midt i ingenmandsland.

Se startopstillinger, tilskuertal og meget andet om kampen her.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere