Miraklernes tid forbi i Silkeborg

Årets positive overraskelse tabte 1-2 hjemme mod SønderjyskE i jævn kamp, der vil blive husket for tre flotte mål

Rajko Lekic i duel med Sønderjyskes Michael Stryger i dagens Superligakamp. (Foto: Jesper Nørgaard Sørensen)
Rajko Lekic i duel med Sønderjyskes Michael Stryger i dagens Superligakamp. (Foto: Jesper Nørgaard Sørensen)

Så er mirakel-strømmen ved at tørre ind i Silkeborg, der søndag eftermiddag måtte gå fra banen med et 1-2-nederlag hjemme mod bundholdet SønderjyskE i dagens tidlige Superligakamp.

Oprykkerne har imponeret hidtil i sæsonen med frisk og bevægelig angrebsfodbold, men søndag var ikke et bevis på dette. Med en enkelt undtagelse.

For angriber Rajko Lekic viste igen, at hans målinstinkt er højt udviklet, da han resolut hamrede en løs bold efter et indlæg ind i krogen med venstrebenet fra 13 meter.

Kortvarigt overtag
Silkeborg-angriberens niende sæsonmål faldt i første halvlegs 35. minut efter en indledning, hvor gæsterne var bedst - havde bolden mest og havde klart flest afslutninger.

Men trods et kortvarigt overtag før og efter målet virkede Silkeborg-spillerne trætte, og trods dukkerten fortsatte SønderjyskE ufortrødent i en kamp af generelt set jævn kvalitet. Men så var der dét med målene.

For der faldt endnu et flot et af slagsen, da Andrei Sidorenkov kort efter pausen elegant drejede et frispark ind i krogen fra ca. 20 meters afstand til en fortjent udligning.

Gæsterne havde fortsat bolden mest og var også farligst, men man skulle helt hen til fire minutter før tid, før kampens sidste scoring faldt.

Ti point til nedrykningsplads
Kenneth Fabricius slap igennem i venstresiden og drejede elegant bolden fladt rundt om en forsvarer mod det lange hjørne, hvor Lasse Heinze ikke kunne nå ned.

Det var sjette sæsonmål af Fabricius, der som eneste SønderjyskE-spiller er noteret for mere end et enkelt ligamål i denne sæson.

Silkeborg pressede på for en udligning i slutfasen, men det blev ikke til mere end lidt nærmest obligatorisk slutpanik i SønderjyskE-forsvaret.

SønderjyskE er fortsat tredjesidst har nu et hul på ti point ned til nedrykningsstregen, mens Silkeborg må betragtes som et etableret midterhold med langt op til topholdene netop nu.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere