Peter Degn bliver i Silkeborg

Efter lang tids forhandlinger er Silkeborg og Peter Degn blevet enige om en ny kontrakt

Peter Degn fortsætter i Silkeborg mindst et år mere. (Foto: Claus Bonnerup)
Peter Degn fortsætter i Silkeborg mindst et år mere. (Foto: Claus Bonnerup)

Peter Degn og Silkeborg er blevet enige om at forlænge midtbanespillerens kontrakt i et år, så den nu udløber 31. december 2010.

32-årige Degn har haft næstsidste fod på seks Silkeborg-scoringer i år, og det er blandt andet derfor, Silkeborg efter længere tids forhandling har forlænget aftalen med dødboldspecialisten, der selv har scoret en enkelt gang denne sæson.

- Det er meget svært at slippe af med en mand, der bliver ved med at gøre det så godt. Vi har haft visse reelle bekymringer om skader og form, men de er blevet markant overstrålet af Degns store bidrag til holdet. Peter har i høj grad været med til at afgøre fodboldkampe for os, og det er samtidig en spiller, der er meget populær blandt holdkammeraterne og en vigtig bidragsyder til den gode stemning i truppen, siger Silkeborg-træner Troels Bech om kontraktforlnængelsen.

Også Peter Degn tilfreds med at fortsætte karrieren hos den klub, som han kom til for snart seks år siden:

- Jeg er meget glad for og tilfreds med, at vi er blevet enige om en forlængelse. Det har hele tiden været mit ønske at fortsætte i SIF, hvor jeg har det rigtig godt. Det er en dejlig klub at være i, og det er jo ekstra sjovt for tiden, hvor det går så godt for både SIF og mig personligt. Den udvikling satser jeg selvfølgelig på at fortsætte, siger Peter Degn.

Kontrakten med Peter Degn løber frem til den 31. december 2010 og indeholder mulighed for en automatisk forlængelse - betinget af præstationerne i den røde trøje.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere