Selvmål holder OB på toppen

Fynboerne havde det hårdt i Silkeborg, og der skulle også et selvmål til, for at OB kunne vinde 1-0. Hermed er de sikre på at blive på førstepladsen

Det blev en tæt og tændt kamp mellem Silkeborg og OB i eftermiddag (Foto: Claus Bonnerup)
Det blev en tæt og tændt kamp mellem Silkeborg og OB i eftermiddag (Foto: Claus Bonnerup)

Topholdet OB kom i problemer mod oprykkerne fra Silkeborg i lørdagens sene Superligakamp.

Hele første halvleg spillede OB'erne på - ikke altid helt ufarlige - kontraangreb, mens Silkeborg spillede bolden rundt og frem til flere halve og trekvarte chancer.

Den bedste mulighed før pausen kom dog fra OB's Hans Henrik Andreasen, da han fladt forsøgte sig ude fra med et hårdt skud tæt på den ene stolpe. Lasse Heinze i målet snuppede dog - også - dette forsøg.

Så 0-0 efter første halvleg.

Indledningen på anden halvleg lignede en fortsættelse af det mønster. Dog således at den største chance tilhører Jesper Bech, der også et par minutter senere faldt i feltet og appellerer for straffespark. Det kunne dømmes, men den så Nicolai Vollquartz ikke.

Efter et kvarter er Johan Absalonsen ved at bringe fynboerne foran, den fremstormende målmand Roy Caroll passeres fladt, men bolden reddes på stregen.

OB fik deres chancer, uanset at en massiv Silkeborg-midtbane vanskeliggjorde opspillet. Der var tænding på fra begge sider og det er tydeligt at Silkeborg-spillerne mere og mere forstod, at de var på vej til at snuppe point fra topholdet.

Men så pludselig så det ikke sådan ud, selvom Silkeborg faktisk fik scoret, men det var i eget net.

En hård, men relativ ufarlig bold sparket fladt ind foran mål vil Jim Larsen glidende få væk, men den sejlede i mål uden chance for Lasse Heinze.

Silkeborg fortsatte dog med at spille fremad i de sidste 10 minutter i den silende regn og kom også til flere chancer, men forgæves.

Silkeborg er fortsat på femtepladsen med 23 point.

Med 1-0 sejren og de der tre point den udløser er OB på 32 point. FCK og Esbjerg har hver 28, mens Brøndby har 27. Så der bliver tale om en intens jagt på fynboerne i morgen. Kampe du kan følge live her på sitet.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere