Simon-matchvinder: Det skulle fejres med vore fans

Makienok løb direkte ud til fansene og fejrede sit sejrs-mål

Makienok ude hos de tilrejsende Brøndbyfans. (Foto: Ernst van Norde)
Makienok ude hos de tilrejsende Brøndbyfans. (Foto: Ernst van Norde)

SILKEBORG (Ekstrabladet.dk): - Da jeg så bolden gå over stregen, tænkte jeg kun på én ting – nemlig at komme ud at fejre scoringen med vores fans. De er bare så fantastiske, og jeg føler, at de har været med os hele vejen.

Brøndby-helten Simon Makienok var fuld af begejstring over den opbakning, som han og holdkammeraterne har fået generelt, og som blev illustreret ved, at et par hundrede tilrejsende fans fra Vestegnen totalt havde styringen, selvom der var 3503 på Mascot Park i Silkeborg.

Og de nærmest overfaldt den dobbelte målskytte i begejstring, da han et minut inde i overtiden sørgede for det mål, som gav Brøndby¬-sejren – og som betød, at holdet kom væk fra Superligaens sidsteplads.

Læs også:

Se også: Makienok blev helten for Brøndby

Derfor var den store angriber også meget glad for, at han kunne kvittere – ikke bare med én, men to livsvigtige scoringer, der giver nyt håb og ny selvtillid på vestegnen, hvor skuffelserne ellers først og fremmest har stået i kø.

- Det var en skuffelse for mig at skulle starte ude, men forstod det egentlig godt, fordi holdet havde held med at spille med nogle hurtige folk i front i onsdagens pokalkamp, sagde han.

- Men jeg følte mig parat, da jeg skulle ind. Og jeg undlod under min opvarmning at tænke så meget på resultatet. Men tænkte hele tiden på, hvordan jeg kunne omsætte mine kvaliteter til noget godt, når jeg kom i aktion. Det lykkedes – og denne dag er ubetinget en af de mine bedste i Brøndby-trøjen, fastslog den dobbelte målskytte.

Se mere:

Se også: Auri: 'Spillerne er helte i dag'

Han fik naturligvis også roser af sin træner:

- Simon kan vi regne med. Selvom han måske ikke hele tiden har spillet op til sit bedste, har han trods alt scoret i cirka hver tredje kamp. Det er tilfredsstillende. Vores problem har været, at vi gerne skulle have flere til at score mere, sagde Auri Skarbalius.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen