Keld Bordinggaard fyret - her er den nye træner

Viggo Jensen afløser Keld Bordinggard, der netop er blevet fyret i Silkeborg efter nederlaget til Brøndby

Den erfarne Viggo Jensen bliver den nye træner i Silkeborg efter fyringen af Keld Bordinggaard. (Polfoto)
Den erfarne Viggo Jensen bliver den nye træner i Silkeborg efter fyringen af Keld Bordinggaard. (Polfoto)

Under Keld Bordinggard har Silkeborg haft det mere end svært i Superligaen, og efter nederlaget til Brøndby her til aften, ligger Silkeborgs fodboldstolthed på en sidste plads i Superligaen efter 16 runder.

Kun 13 gange har Silkeborg fået læderet i nettet, mens modstanderne har blæst bolden ind bag Lasse Heinze hele 34 gange.

Det blev for meget for Silkeborgs ledelse med bestyrelsesformand Kent Madsen i spidsen, og her til aften gav de så beskeden til træner keld Bordinggard om, at han er fyret.

Læs også:

Se også: SIF-anfører: 'Pisseærgerligt!'

Og det bliver en gammel kending af klubben, der skal stå i spidsen for de kriseramte jyder. Viggo Jensen er manden, som Silkeborgs fans og bestyrelse nu skal sætte deres lid til.

Viggo Jensen var senest i Silkeborg fra 2002 til 2006, men også tilbage i perioden 1987 - 1992 var det Jensen, der stod i spidsen for klubben fra søhøjlandet. En periode hvor han sideløbende var træner for Danmarks U21 landshold.

- Det er en opdateret fodboldhåndværker, der kender klubben og vores helt klare målsætning om overlevelse. Vi ved, at Viggo Jensen evner at levere forandring på også den helt korte bane.

- Samtidig er vi trygge ved hans store erfaring og faglighed. Han ved, hvordan man på et svært grundlag får det maksimale ud spillerne. Derfor er han en optimal, midlertidig løsning for os i den redningsaktion, vi står overfor, siger Silkeborg IFs sportschef, Peder Knudsen i en pressemeddelelse.

Viggo Jensens seneste job var hos Vejle Boldklub, en stilling han havde indtil klubben blev sammenlagt med Kolding og blev til Vejle Boldklub Kolding.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen