'Anede ikke Keld var fyret'

Christopher Poulsen fik først beskeden om fyringen af Bordinggaard, da han kom hjem

(Arkivfoto: Claus Bonnerup)
(Arkivfoto: Claus Bonnerup)

Christopher Poulsen hankede op i liften med sin nyfødte søn og luskede hjemad efter nederlaget til Brøndby uvidende om, at Silkeborg var bare en time fra at sparke Keld Bordingaard ud af vagten.

- Jeg anede ikke Keld var fyret, da jeg forlod stadion, men jeg fik et opkald, da jeg var kommet hjem, siger Silkeborg-spilleren til ekstrabladet.dk.

- Det er svært at svare på om tidspunktet er rigtigt med en trænerfyring. Vi har fandme tabt mange kampe. Nogle af dem meget klart. Andre var vi lige ved og næsten. Er der overhovedet noget rigtigt tidspunkt? spurgte Silkeborg-spilleren retorisk.

Se mere:

Se også: Tømrer: Vi vidste ikke noget

- Jeg synes egentlig ikke, at man kan sige, at der ikke var mere at hente fra samarbejdet. I dag viser vi det, der skal til, men vi dummer os til sidst. Motivationen og lysten var der i dag, og vi var sat rigtig fint op, mener Christopher Poulsen.

- På et eller andet tidspunkt bliver ledelsen nødt til at skride til handling. Det er så sket nu. Jeg synes det er brandærgerligt at tage afsked med Keld Bordinggaard, som jeg personligt synes er et fantastisk menneske og en god træner. Jeg er skuffet over, at vi som hold ikke kunne hjælpe trænerteamet til flere sejre, siger Christopher Poulsen, der tidligere har trænet i Silkeborg under klubbens nye træner, Viggo Jensen.

Læs også:

Se også: Keld Bordinggaard fyret - her er den nye træner

- Viggo Jensen var jo træneren, der så lyset i mig, så jeg ved alt om, hvad han er god til.

- Hvis det er den gode gamle Viggo, så kommer han til at bidrage med masser af gejst og motivation, og det får vi brug for i resten af efteråret. Det bliver godt at se ham igen, siger Christopher Poulsen.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen