Presset Bordinggaard: Sejr er et krav

Silkeborgs træner Keld Bordinggaard kræver tre point i bundgyseren mod Brøndby søndag eftermiddag

Keld Bordinggaard og Silkeborg kan i den grad trække frisk luft ind, hvis det bliver til sejr over Brøndby søndag. (Foto: Lars Poulsen)
Keld Bordinggaard og Silkeborg kan i den grad trække frisk luft ind, hvis det bliver til sejr over Brøndby søndag. (Foto: Lars Poulsen)

Der er lagt op til noget af et bundgys, når Silkeborg søndag eftermiddag tager imod Brøndby i en kamp mellem Superligaens to nederste hold.

En hjemmesejr kan isolere Brøndby i bunden af ligaen, og Silkeborgs træner Keld Bordinggaard er da også fuldstændig klar over vigtigheden af kampen mellem de to kriseramte hold.

- Hvis vi skal pege en af de resterende kampe i sæsonen ud og sige; "at den bare skal vindes", så er det den her. Den er enormt vigtig for os. Det er der ingen tvivl om - det skal være tre point.

- Det er altid specielt, når de to hold under stregen møder hinanden. Det lægger et ekstra lag til spændingsniveauet både før og under kampen, siger Bordinggaard til klubbens hjemmeside.

Se også: Før bundgyser: Brøndby er skarpest

I onsdags leverede hans spillere en frygtelig sløj indsats, da de to hold mødtes i pokalturneringen. Brøndby vandt på hjemmebane 3-0 efter en kamp, hvor Silkeborg nærmest så ud til at have opgivet på forhånd.

To vidt forskellige kampe
Men pokalturneringen er noget andet end Superligaen, slår Bordinggaard fast.

- Det er to vidt forskellige kampe med formentlig to forskellige hold. Begge hold har flere karantæner, som medvirker til, at der skal rokeres på en del pladser.

Læs også:

Se også: Keld på affyringsrampen

- Desuden har vi flere spillere, som ikke indgik i onsdagens pokalkamp, som trænger sig på til en startplads, siger Bordinggaard.

Et blik på statistikken kan dog ikke give Silkeborg-træneren meget ro i sindet. Brøndbys to eneste sejre i de seneste 25 ligakampe er kommet mod netop Silkeborg.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen