To mål af Holst sender Silkeborg forbi AGF

Christian Holst sørgede for en scoring i hver halvleg, da Silkeborg vandt 2-1 sejr over AGF i Superligaen

Silkeborg sniger sig ubemærket ind i kampen om de europæiske pladser efter en hårdt tilkæmpet hjemmesejr på 2-1 over AGF.

Dagens store mand for Silkeborg blev Christian Holst, der sparkede sig ud af en sløj forårsstart med begge hjemmeholdets træffere. Især scoringen til 2-0 var en fornøjelse at se, da Henrik 'Tømrer' uimodståeligt fik holdt Atle Roar Håland bag sig og lagt bolden i løbet af færingen, der kunne fyre sin anden træffer i nettet med tåen.

Ti minutter var spillet af anden halvleg, og det lignede en tidlig afgørelse på kampen.

I lige præcist denne periode havde Silkeborg sin klart bedste periode i en rodet kamp, hvor der især i den første halve time var masser af fejlafleveringer.

Men AGF fik rejst sig i løbet af anden halvleg, hvor der spillet blev lagt om til mere primitiv bold, samtidig med at Silkeborg blev lidt for overmodige rent defensivt, hvilket især gav AGF's Stephan Petersen gode arbejdsbetingelser, når han kom i fart.

Men forsøget på at indhente forspringet bar frugt alt for sent, da Peter Graulund lagde nye alen til sin legendestatus med reduceringen til 2-1, der dog kom for sent til at AGF kunne kæmpe et point hjem.

Se også: Farvel til HB Køge

Aarhusianerne var det mindst dårlige hold i en første halvleg, hvor marginalkendelserne bare ikke gik De Hvides vej. Casper Sloth skilte med en fornem soloaktion Silkeborgs forsvar ad efter 39 minutter og sendte Søren Larsen solo mod mål.

Larsens sløje afslutning endte i stedet som en tværpasning, som Søren Berg skubbede i mål til 0-1. Uheldigvis for århusianerne så var Berg efter dommer Emil Laursens opfattelse lige akkurat drevet i offside. To minutter senere spillede de selvsamme marginaler igen mod gæsterne - denne gang gang med kampafgørende konsekvenser.

Kasper Risgård fik trykket af fra kanten af straffesparksfeltet. En totalt kikset afslutnng, som røg ned i jorden og tog en lusket bue hen over AGF-forsvaret for at lande for fødderne af en totalt fri Christian Holst, der simpelt kunne skubbe pauseføringen i nettet.

En kendelse der i lighed med Bergs annullerede træffer havde en stank af offside hængende over sig, men atter gik marginalerne udeholdet i mod.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere