Målmand jagter første clean sheet mod OB

Silkeborgs målmand, Lasse Heinze, håber, at han lørdag mod OB kan holde nullet for første gang i sæsonen.

Lasse Heinze vil meget gerne holde nullet mod OB på lørdag. (Foto: René Schütze)
Lasse Heinze vil meget gerne holde nullet mod OB på lørdag. (Foto: René Schütze)

Superliga-klubben Silkeborgs målmand, Lasse Heinze, har måttet hente bolden ud af egne netmasker i alle de syv ligakampe, der hidtil er blevet spillet i sæsonen.

Lørdag satser den 25-årige målmand på at holde nullet for første gang, det såkaldte clean sheet, når OB kommer på besøg i Silkeborg.

- Det irriterer mig rigtig meget. Det er der slet ingen tvivl om. Jeg synes faktisk, at scoringssnittet mod os i de første fire-fem kampe var ganske udmærket, men det er løbet lidt fra os, siger Lasse Heinze.

Seks mål i fem kampe
Silkeborg lukkede seks mål ind i de første fem ligakampe, men i de seneste to kampe mod HB Køge og FC København er Lasse Heinze blevet passeret fem gange.

- Jeg står på mål for at holde clean sheet, men det må heller ikke være sådan, at jeg bliver frustreret over det. Men det synes jeg heller ikke, at jeg er. Tværtimod er det en endnu større motivation.

- Man tænker, at den næste kamp skal være den, hvor man holder målet rent, og det må rigtig gerne komme i morgen, siger Lasse Heinze.

Få masser af fodbold på Facebook HER

Fem point efter syv kampe
Silkeborg er i øjeblikket på 10.-pladsen i Superligaen med fem point efter syv kampe. Holdet prøvede også sidste år at komme skævt i gang med ligaen, hvorefter Silkeborg-spillerne blomstrede op.

- Nogle har spurgt os, om vi allerede nu er ramt mentalt af ikke at have vundet i lang tid. Men jeg synes overhovedet ikke, at jeg kan se tegn på, at holdet er i ubalance, siger Lasse Heinze.