Hov, den smuttede i mål

Silkeborgs Frank Hansen overrasket over sit mål mod tamt Randers-hold

Silkeborg-spillerne fejrer Frank Hansens scoring til 1-0. (Foto: Jesper Nørgaard Sørensen/Polfoto)
Silkeborg-spillerne fejrer Frank Hansens scoring til 1-0. (Foto: Jesper Nørgaard Sørensen/Polfoto)

RANDERS (ekstrabladet.dk): Betydende mål har Frank Hansen ikke scoret, siden han i sommer skiftede fra Esbjerg til Silkeborg. Men hvorfor ikke tage chancen? Og hov, den smuttede sørme i mål. 1-0 til Silkeborg.

- Skuddet blev godt nok rettet af, men jeg troede ikke, at bolden gik ind.

Symbolet på, at heldet lægger sig til rette hos de dygtige. For Silkeborg var dygtigst. Derom ingen tvivl. Med den nødvendige portion kynisme blev ballet lukket allerede i første halvleg. Med sejren cementerede oprykkerne positionen i midterfeltet, og der har man tænkt sig at blive, fastslår træner Troels Bech.

- Jeg sagde allerede efter sejren over Brøndby, at vi skulle til at måle os med de hold, som lå tættest på os, og den plan er der ikke ændret på. Nu kigger vi mod midten.

Løb ikke for hinanden
I Randers tvinges man til at fæstne blikket mod bunden. Fire point i 14 kampe. Efter de to uafgjorte ligakampe efter Ove Christensens tiltrædelse mente mange, at der var dækket op til sæsonens sejr.

Men efterfølgende var Ove Christensen den første til at erkende, at Randers aldrig formåede at sætte sig til bordet.

- Vi serverede ikke sejren til Silkeborg på et sølvfad, men på et guldfad. I første halvleg løb vi slet ikke nok for hinanden, og spillet hang ikke sammen. Men heldigvis fik vi rettet lidt op på selvrespekten i anden halvleg, sagde Ove Christensen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere