Silkeborg skal forbedre forsvarsspillet

Viggo Jensen mener, at Silkeborg skal forbedre det defensive spil, hvis holdet vil tilbage til Superligaen.

(Foto: Claus Bonnerup)
(Foto: Claus Bonnerup)

Efter sommerferien er der ikke mere Superliga-bold for Silkeborg. Viggo Jensens tropper sluttede sidst i Danmarks bedste række, selvom det søndag blev til et enkelt point ude mod OB.

Silkeborg må samtidig sige farvel til en række af holdets profiler. Kasper Risgård forlænger ikke sin kontrakt med klubben, mens Marvin Pourie med al sandsynlig bliver solgt i sommerens transfervindue.

Og træner Viggo Jensen, der ikke skal stå i spidsen for Silkeborg i næste sæson, mener, at holdet skal forbedre specielt det forsvarsmæssige, hvis det skal blive til et gensyn med Superligaen næste år.

- Jeg synes godt, at holdet kan blive stærkere på det fysiske område. I duellerne og i forsvarsspillet generelt, siger Viggo Jensen og fortsætter:

- Det kræver også noget rygrad at begå sig 1. division. Det er ikke bare sådan noget, man lige gør. Der er det vigtigt, at man er fokuseret, og det er også noget, vi har øvet på, siger han.

Marvin Pourie har været Silkeborgs farligste mand i angrebet den seneste sæson, og selvom Viggo Jensen erkender, at andre på holdet også kan score mål, skal man ifølge Silkeborg-træneren formentlig kigge sig om efter en spiller med mål i støvlerne.

- Det kan godt være, at Marvin Pourie forsvinder, men der skal man så måske ud og finde en, der kan lave nogle mål.

Søndagens kamp mellem Silkeborg og OB endte 3-3.

0 kommentarer
Vis kommentarer