Heinze: Jeg kan ikke være kræsen

Den snart forhenværende Silkeborg-keeper Lasse Heinze har smidt krykkerne og er klar til at gå på klubjagt

Lasse Heinze har smidt krykkerne. Nu gælder det en ny klub. (Foto: Rasmus Flindt Pedersen)
Lasse Heinze har smidt krykkerne. Nu gælder det en ny klub. (Foto: Rasmus Flindt Pedersen)

Det vakte opsigt i Silkeborg og omegn, da målmand Lasse Heinze midt i kampen for overlevelse i Superligaen valgte at gennemgå to hofteoperationer, der betød, at han ikke kunne deltage i nedrykningsdramaet.

Silkeborg endte som bekendt med at rykke ned.

Alligevel fortryder Heinze ikke sin beslutning.

- Det var selvfølgelig forfærdeligt, at se gutterne rykke ned, ligesom det var slemt at sidde udenfor så længe. Det har jeg aldrig prøvet tidligere, siger Lasse Heinze til Ekstra Bladet.

Se også: Silkeborg henter vraget OB-talent

- Men der er slet ingen tvivl om, at det var det rigtige valg. Jeg følte, at skaderne gjorde, at jeg gik tilbage både fysisk og i forhold til mit målmandsspil, og jeg havde meget svært ved at blive bedre. Allerede i dagene efter operationen kunne jeg mærke, hvor langt nede jeg havde været mentalt, fordi jeg følte mig så begrænset, siger målmanden, som snart kan intensivere genoptræningen.

- Jeg smed faktisk krykkerne allerede for en uge siden, og det går faktisk rigtig godt. Langt over forventning. Jeg har et mål, der hedder, at jeg kan spille fodbold igen 1. august. Lige nu handler det mest om at sidde på cyklen og om små øvelser, der øger bevægeligheden. Planen er så, at jeg kan begynde at øge styrke muskulaturen omkring hofterne fra 15. juni, forklarer målmanden, der snart er klubløs, og derfor er på jagt efter en ny arbejdsgiver.

Se også: AGF'er bliver ny cheftræner i Silkeborg

En opgave, der ikke er blevet lettere efter hofteoperationerne.

- Der har været en del interesse, men der har slet ikke været noget konkret endnu. De fleste klubber vil lige se, hvordan jeg kommer tilbage efter operationerne. Hvis det havde været en ankelskade, ville de ikke være så nervøse, men fordi det handler om knogletilvækst i hoften, så rynker de lidt på næsen, konstaterer Heinze, der ikke har fine fornemmelser i klubjagten.

- Selvfølgelig vil jeg helst spille på det højst mulige niveau. Og jeg vil da helst spille i Superligaen eller udlandet. Men jeg er ikke kræsen, det kan jeg ikke tillade mig at være i min situation. Jeg kan også godt se mig selv i 1. division, og jeg vil ikke afvise noget. Derfor vil jeg heller ikke afvise at skulle prøvetræne hos interesserede klubber, siger Lasse Heinze, som dog føler sig helt sikker på, at han vender tilbage til sit bedste niveau.

Se også: Risgård om AaB-comeback: Er åben for det hele

- Jeg er kun 27 år, så jeg har stadig mine bedste år som målmand foran mig, og jeg er sikker på, at mit fysiske niveau bliver bedre end nogensinde før, fastslår Lasse Heinze inden den forestående klubjagt.

0 kommentarer
Vis kommentarer