Pourié-agent: Vi er snart klogere

Marvin Pouriés agent regner med at Silkeborg-spillerens fremtid bliver afklaret i juni. Han og hans partner snakker med interesserede

Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg Silkeborg IF

Med 14 sæsonmål for Superliga-nedrykkerne Silkeborg gjorde Marvin Pourié god reklame for sig selv i den forgangne sæson. Hverken han eller Silkeborg lægger skjul på, at han nu skal videre til en større klub i en større liga.

Og Marvin Pouriés fremtid kan være afklaret indenfor få uger. Det meddeler hans agent Jürgen Klein, der oplever stor interesse for den tyske angriber.

- Der er meget interesse, og faktisk er jeg lige nu rejst fra Tyskland til et land for at snakke med klubber. Der er flere klubber i Bundesligaen og flere klubber udenfor Tyskland, men du får mig ikke til at sige hvor. Vi bliver klogere de næste to uger, hvor vi får samling på interessen, og hvor jeg og min partner vil sætte os ned og snakke med Marvin om de ting, der er. Og så skal klubben selvfølgelig også nå til en aftale med Silkeborg, siger Klein til tipsbladet.dk.

En kontrakt med anden dansk klub er i første omgang udelukket for Marvin Pourié, der føler sig klar til at prøve sig af i sit hjemland, hvorfra Eintracht Frankfurt angiveligt har været i Danmark for at scoute på Silkeborgs tysker i slutningen af den netop overståede sæson.

- Vi tager det her step-by-step, og så må vi se, hvor vi lander. Det vigtigste for Marvin er ikke at komme til en stor klub. Det vigtigste er, at han spiller, og at træneren kan se potentialet i ham. De ting er vi ved at undersøge hos de klubber, der viser interesse, siger Klein.

Silkeborg har tidligere afvist konkrete bud på Marvin Pourié, der har kontrakt med klubben til sommeren 2014. Administrerende direktør Kent Madsen siger i dag, at Pourié er svær at værdisætte, og at det er interessen for ham, der afgør prisen. Et godt bud er, at Pourié kan indbringe Silkeborg omkring én million euro - godt 7,5 millioner kroner.

Mere fra Ekstra Bladet+

'Tøsedrengen'

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind