Færøerne vil holde på Lars Olsen

Lars Olsen er kandidat til trænerjobbet i Silkeborg, men han kan også fortsætte karrieren på Færøerne

Lars Olsen er flere gange i dette forår blevet sat i forbindelse med trænerjobbet i Silkeborg, der bliver ledigt til sommer. Fredag skriver Ekstra Bladet endda, at Olsen er spidskandidat i klubben, der lige nu har fem navne på listen over kandidater.

Men det er slet ikke sikkert, at Lars Olsen står foran et jobskifte. Den tidligere Randers- og OB-træner står i dag i spidsen for det færøske landshold, og det kan være, at han fortsætter med det i en rum tid.

På Færøerne er man således meget tilfreds med samarbejdet, og en forlængelse af Lars Olsens kontrakt, der udløber til vinter, kan komme på tale. Det fastslår Christian Andreasen, der er præsident i det færøske fodboldforbund.

- Vi har været godt tilfredse med Lars Olsen, og vi ønsker at fortsætte med ham. Derfor har vi indledt en dialog, hvor vi har tilkendegivet, at vi gerne vil forlænge hans kontrakt, siger Christian Andreasen til tipsbladet.dk.

Han vil ikke kommentere den påståede interesse fra Silkeborg.

- Jeg har ikke nogen kommentarer til det. Jeg kan kun sige, at vi er i dialog med Lars Olsen, som vi har fortalt, at vi gerne vil fortsætte samarbejdet, siger Christian Andreasen.

I det færøske fodboldforbund anser man det heller ikke som en mulighed, at Lars Olsen kan dobbeltjobbe og tage sig af både et klubtrænerjob og landstrænerposten på samme tid.

- Nej, det kan ikke lade sig gøre. De to ting kan ikke forenes, fastslår præsidenten for forbundet.

Christian Andreasen ønsker ikke at kommentere, hvorvidt fodboldforbundet har fået henvendelser fra Silkeborg eller andre klubber, men slår blot fast, at Lars Olsen er vellidt hos forbundet.

- Jeg kan ikke udtale mig om andre konkrete emner. Vi har en positiv dialog med Lars Olsen, og vi har været yderst tilfredse med at have ham som landstræner, fastslår Christian Andreasen.

Tipsbladet.dk har forsøgt at få en kommentar fra Lars Olsen, men det er endnu ikke lykkedes.

0 kommentarer
Vis kommentarer