SIF-anfører: Ærgerligt med ny bane

Frank Hansen er ikke begejstret for klubbens planer om anlægge en kunstgræsbane på det nye stadion

Frank Hansen bryder sig ikke om at spille på kunstgræs og ærgrer sig over, at Silkeborg har planer om at anlægge en af slagsen. (Foto: Ernst van Norde)
Frank Hansen bryder sig ikke om at spille på kunstgræs og ærgrer sig over, at Silkeborg har planer om at anlægge en af slagsen. (Foto: Ernst van Norde)

Det er ikke ret mange rosende ord, Silkeborg-anfører Frank Hansen deler ud, når man spørger ham om, hvad han synes om FC Nordsjællands kunstgræsbane.

Derfor kommer det heller ikke som en overraskelse, når man hører en skuffet Frank Hansen forholde sig til Silkeborgs planer om at anlægge en kunstgræsbane på klubbens kommende stadion.

- Jeg synes naturligvis, at det er ærgerligt, at de vil lave en kunstgræsbane. Jeg skal ikke lægge skjul på, at jeg hellere ville løbe rundt på en ægte grøn græsplæne, siger Frank Hansen til tipsbladet.dk.

- Men med de nye regler, der er til stadioner og de mange kolde vinterkampe, så er det nok desværre der, udviklingen bærer os hen ad.

Læs også:

Se også: Silkeborg tæt på nyt fodboldstadion

Det er heller ikke fordi, at Frank Hansen og resten af Silkeborg-holdet har haft de bedste oplevelser, når de har besøgt FC Nordsjællands kunstgræsbane, som blev anlagt inden starten på denne sæson.

Første kamp tabte de med hele 1-6, og de måtte efter deres næste besøg rejse hjem med et 0-3-nederlag i sportstasken.

Selvom han ikke direkte skyder skylden på banen, så synes han, det er en stor ulempe for de hold, der ikke har kunstgræsbaner, når de skal spille på stadioner, hvor der er anlagt kunstgræs.

Læs også:

Se også: Silkeborg henter måltyv

- Jeg synes ikke, man stod ordentligt fast på banen. Bolden hoppede på nogle mærkelige måder, så det var svært at læse, hvordan den ville bevæge sig.

- Banen blev jo også vandet inden kampene, og en våd kunstgræsbane er en del hurtigere end en våd græsplæne. Så jeg synes, det er en stor ulempe for de hold, der ikke er vant til at spille på kunstgræs, når de skal spille mod et hold, som træner på den hver dag og ved, hvordan den er at spille på, siger han til tipsbladet.dk.

Frank Hansen er langt fra den eneste, som ikke er imponeret over FC Nordsjællands bane. Spillerforeningen har bedt samtlige anførere i Superligaen give banerne karakterer efter hver kamp. Her ligger FC Nordsjællands bane på en suveræn sidsteplads. Alle anførere har givet banen karakteren 1, som er lig med 'elendig'.

Læs flere fodboldhistorier på tipsbladet.dk.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere