Silkeborg jagtede milliontransfer

Ifølge Silkeborgs administrerende direktør, Kent Madsen, var klubben ude med et stort bud på en offensiv spiller, men buddet blev afvist, og så blev det kun til den ene handel i sommerens transfervindue

Ifølge Silkeborgs direktør fik klubben afvist et stort bud på transfervinduets sidste dag (Foto: Mikkel Berg Pedersen)
Ifølge Silkeborgs direktør fik klubben afvist et stort bud på transfervinduets sidste dag (Foto: Mikkel Berg Pedersen)

Silkeborg IF har fået en sløj start på livet i Superligaen, for efter seks kampe har oprykkerne blot tre point og kom søndag for første gang i seks forsøg på måltavlen. Sejren lader endnu vente på sig, men de svage resultater har ikke får klubben fra søhøjlandet til at gå amok i transfers.

Tværtimod.

Silkeborg hentede tidligt i vinduet Nicolaj Agger, og den tidligere Vejle-spiller er det eneste nye ansigt, Silkeborg har hentet udefra.

I SIF er der tro på, at truppen er stærk nok til at overleve i Superligaen, og ledelsen har derfor kun ledt efter spillere, der kan gå direkte ind i førsteholdstruppen. I de sidste par dage af transfervinduet havde Silkeborg også et stort bud ude på en offensiv spiller, fortæller administrerende direktør Kent Madsen.

Se også: Få overblikket: Sådan handlede de danske klubber
Se også: Syv Superliga-bosser: Sådan bliver vores deadline-dag

- Vi har ikke brug for breddespillere, så vi ledte kun efter spillere med ekstraordinære kvaliteter og særlige spidskompetencer. Der var nogle enkelte muligheder, men ikke noget, hvor alle tre parter kunne blive enige. Vi havde for eksempel et stort bud på en spiller sent i vinduet, og var det blevet til noget, ville det være den største køb, vi har lavet, siden jeg i 2002 blev administrerende direktør i Silkeborg. Men klubben vurderede spilleren til en højere pris, end vi gjorde, siger Kent Madsen til tipsbladet.dk og uddyber:

- Der er ikke en stor finansiel reserve i Silkeborg IF, så udfordringen for os er, at vi ikke har det ekstra økonomiske gear. Vi må forsøge at få det bedste ud af det, vi har, siger Kent Madsen, der tror på, at den økonomiske situation bliver bedre, når Silkeborgs nye stadion står klar i 2016.

Indtil videre må Silkeborg-truppen kæmpe videre for at få første sejr i årets Superliga - og cheftræner Jesper Sørensen skal forvente, at det bliver den trup, han skal arbejde med frem til vinterpausen. Kent Madsen tror heller ikke på, at Silkeborg IF henter en transferfri spiller.

På rygteplan var Silkeborg meldt interesseret i blandt andre AGF's Danny Olsen.

Se også: Fætter Agger: Glæder mig til at møde Daniel

0 kommentarer
Vis kommentarer