Annonce:
Annonce:

Matchfakta: SIF-FCM

Superligaens absolutte tophold, FC Midtjylland, tager til Silkeborg, hvor kampen bliver startet uden profilen Izunna Uzochukwu. Følg kampen LIVE på her på ekstrabladet.dk

Petter Andersson var på pletten med sin scoring til 0-1. (Foto: Ernst van Norde)
Petter Andersson var på pletten med sin scoring til 0-1. (Foto: Ernst van Norde)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg Silkeborg IF

SILKEBORG (Ekstra Bladet): Izunna Uzochukwu må tage plads på bænken til fordel for Tim Sparv, når FC Midtjyllands guldjagt fortsætter her til aften i Silkeborg. Der er blevet rystet i posen hos både FC Midtjylland og Silkeborg forud for aftens Superliga-dyst på Mascot Park i Silkeborg.

Gæsternes cheftræner Glen Riddersholm må undvære en skadet Jakob Poulsen, mens Sylvester Igboun er i karantæne. Samtidig har FCM-træneren valgt at lade Izunna Uzochukwu starte kampen på bænken.

Skadet FCM-profil melder fra til landsholdet

Det betyder, at Tim Sparv starter inde sammen med Marco Larsen, mens der er debut fra start til svenske Kristoffer Olsson, der ankom til klubben fra Arsenal i det seneste transfervindue på en lejeaftale.

Silkeborg-træner Jesper Sørensen har også rystet posen. Silkeborg har foretaget tre ændringer i forhold til mandagens nederlag ude mod AaB. Daniel A. Pedersen er i karantæne, mens Robert Skov, og Frank Hansen er gledet ud. I stedet spiller Sune Killerich, Nicolaj Køhlert og Adeola Runsewe fra start.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det er rent hykleri og lugter langt væk af hævn
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: