Direktør griner og græder: 'Et salg i Robert Skov-klassen'

Silkeborg jubler over millionsalget af Jens Martin Gammelby til trods for den sportslige svækkelse

Tirsdag kom det frem, at Silkeborg sælger sin guldfugl på højre back, Jens Martin Gammelby, når sæsonen er overstået.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger, så er det sølvvinderne fra Brøndby IF, der henter den 23-årige SIF-komet for en pris på cirka seks millioner kroner plus en række bonusser, hvis Gammelby kommer i et europæisk gruppespil eller vinder titler med Brøndby.

Brøndby har tirsdag eftermiddag bekræftet handlen, men ikke beløbets størrelse.

I pokalfinalen spillede han mod dem, men nu skal Jens-Martin Gammelby tilsyneladende tørne ud for sølvvinderne i næste sæson. Foto: Jens Dresling/Polfoto. Brøndby Brøndby henter eftertragtet back: Her er prisen

I Silkeborg er man naturligvis ærgerlige over at miste en spiller med Jens Martin Gammelbys kvaliteter, men stoltheden og glæden over salget fylder mest hos adm. direktør Kent Madsen.

- Jeg kan sige så meget, som at det er et salg i Robert Skov-klassen. Der har været interesse for Jens Martin gennem nogen tid, og det har ligget i kortene, at han skulle sælges denne sommer.

- Vi græder med det ene øje over at miste en god spiller, som oven i købet er en god fyr uden for banen, men jeg er lykkelig over, at vi fortsætter vores strategi i Silkeborg IF med at udvikle egne spillere og sælge dem videre til større klubber. Det er den eneste måde, vi kan drive forretningen på, og på denne måde bliver der plads til næste kuld af unge SIF'ere, som allerede er på vej, hvilket vi fik syn for mod Helsingør, siger Kent Madsen til Ekstra Bladet.

Silkeborg IF Vanvittigt drama! Traditionsklub reddet på stregen

Det er Silkeborgs manager, Peter Sørensen, der er ansvarlig for den sportslige sektor i klubben, men eftersom Peter Sørensen ikke har været at træffe til en kommentar, så vil Kent Madsen gerne løfte sløret for, om Jens Martin Gammelby skal erstattes af et nyindkøb til næste sæson.

- Vi er jo i den situation, at vi endnu ikke ved, om vi skal spille Superliga eller 1. division efter sommer, og derfor arbejder vi lige nu ud fra begge scenarier. Jeg har meldt ud i Ekstra Bladet, at vi kommer til at sælge spillere og skære i budgettet, hvis vi, Gud forbyde det, skulle rykke ned.

- Hvis vi klarer os forbi Esbjerg i de kommende playoff-kampe, så får Peter da lidt flere penge at gøre med til den ny sæson. Det er klart. Men lige nu er det vigtigst at understrege, at vi kan sove trygt i Silkeborg IF, uanset om det er på bedste eller næstbedste klasse, vi spiller efter sommer.

Superligaen I dag rykker et hold ud af Superligaen: Så mange millioner mister taberen

Silkeborg IF Superligaklub kan ikke sige nej: Sælger profilen for millioner

64 kommentarer
Vis kommentarer