Grim svinestreg: Nu får han karantæne før skæbnekampe

Jens Martin Gammelby får to karantænedage for at forsøge at stemple eller sparke Lyngbys Jeppe Kjær

Superligaklubben Silkeborg IF må undvære en af holdets bærende spillere i de kommende to kampe om at undgå nedrykning fra Alka Superligaen.

Fodboldens Disciplinærinstans har idømt højrebacken Jens Martin Gammelby to spilledages karantæne, efter han i søndags sparkede ud efter Lyngbys Jeppe Kjær i det 43. minut af den første playoffkamp mellem de to hold.

- Fodboldens Disciplinærinstans er kommet frem til, at Jens Martin Gammelby ved at stemple/sparke Jeppe Kjær gør sig skyldig i en adfærd, der i alvorlig grad er utilladelig. Jens Martin Gammelby er derfor blevet tildelt to spilledages karantæne.

- Karantænen skal afsones i Silkeborgs to næste kampe, som er mod henholdsvis Lyngby 13. maj og den efterfølgende første playoffkamp mod enten FC Helsingør eller Randers FC, lyder det i begrundelsen.

Kampens dommer, Michael Johansen, og hans assistenter så ikke episoden, som efterfølgende blev indberettet af Lyngby.

- I kampen observeres, at der opstår et tilfældigt sammenstød med to spillere, som vælter, og bolden går i ny spillefase til en Lyngby-spiller på kanten af straffesparksfeltet, hvorfor fokus og blik naturligt flyttes der til, lyder det i dommerens redegørelse.

Efter at have set tv-billeder af episoden, medgiver Michael Johansen, at Gammelbys akt burde have medført en udvisning.

Lyngby vandt den første kamp mellem holdene med 2-1. Returkampen spilles søndag i Silkeborg.

Mino Raiola er ude med skarp kritik af Ajax i forbindelse med en mulig transfer af Justin Kluivert (billedet). Foto: AP Intl. fodbold Superagent sviner storklub: De er pengegriske ulve

Malmö-fans invaderer banen efter stor utilfredshed med deres hold. Foto: PELLE T NILSSON/Alloverpress Intl. fodbold Skandalescener i pokalfinale: Danskere måtte flygte fra banen

57 kommentarer
Vis kommentarer