Annonce:
Annonce:

I dag falder dommen: Tidligere voldssager presser Peter Sørensen

Superliga-klubben Silkeborg har tidligere vist nul tolerance over for voldsepisoder

Se Peter Sørensens reaktion efter første retsmøde
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg Silkeborg IF

Fredag finder den opsigtsvækkende retssag om Silkeborg-træner Peter Sørensens hustruvold sin afgørelse ved retten i Aarhus.

En sag, der kan ende med at få konsekvenser for Peter Sørensens job i Silkeborg, hvis han bliver kendt skyldig.

For Superliga-klubben har tidligere vist nul-tolerance over for spillere, der har rodet sig ud i voldssager.

Lige omkring årtusindskiftet røg angriberen Nocko Jokovic i unåde i klubben, da han blev involveret i en voldssag i nattelivet.

Sagen endte med at koste angriberen en ubetinget dom på 30 dage, men inden det kom så vidt, så valgte Silkeborg at lempe spilleren ud ad bagdøren og solgte ham til AGF. Dermed undgik klubben at fyre spilleren.

Seks år senere - 26. september 2006 - kostede vold på træningsbanen offensivspilleren Bajram Fetai en fyreseddel, da han nikkede holdkammeraten Hördur Sveinsson en skalle.

Annonce:

- Vi var forholdsvis tidligt i forløbet klar over, at samarbejdet med Bajram Fetai måtte ophøre efter episoden på træningsbanen, konstaterede bestyrelsesformand Kent Madsen dengang i en pressemeddelelse.

Ekstra Bladet har haft kontakt til Bajram Fetai for at høre hans udlægning af fyresedlen i relation til Peter Sørensens aktuelle sag. Men Bajram Fetai ønsker ikke at kommentere sagen.

Håndteringen af Fetai-affæren er imidlertid interessant, fordi Kent Madsen i dag har skiftet kasket. Efter Silkeborg IF i 2008 opkøbte ejendomskomplekset Papirfabrikken i det centrale Silkeborg har han siddet i direktør-stolen.

Han er Silkeborgs stærke mand. Alt kører gennem Kent Madsen.

Men Kent Madsen er også bundet af sin ageren i Fetai-affæren.

Han er fanget af, at han har ageret frontfigur i støttekampagnen 'Hjemlig Hygge' til fordel for Silkeborg Krisecenter som rettede sig mod vold i hjemmet.

Og ikke mindst står Peter Sørensen som manager i Silkeborg IF som den øverste ansvarlige for det sportslige i en klub med en kæmpe ungdomsafdeling.

Annonce:

Alt sammen er ingredienser i den sammenkogte ret, der er Peter Sørensens fremtid i tilfælde af, at han bliver kendt skyldig i de to tiltalepunkter for vold mod sin tidligere hustru, Olivia Pontoppidan. 

- Vi tager det her meget seriøst. Det her er en alvorlig sag og ikke noget, som vi bare skøjter hen over. Derfor var jeg til stede i retten til det første retsmøde sammen med vores bestyrelsesformand. Og vi vil også være til stede fredag, hvor vi krydser vores fingre for, at det går Peter Sørensen godt.

 

- Vi håber og tror på, at Peter bliver frikendt, siger Kent Madsen til Ekstra Bladet.

- Jeg overværede retsmødet, og jeg kan ikke tro, at der er nogen, der ikke er i tvivl om, hvad der faktisk er foregået. Det, synes jeg, vil være mystisk. Der er så mange nuancer og så mange motiver under det her, som griber ind i det her.

Annonce:

- Men det er derfor, der er dygtige advokater på begge sider og en dygtig dommer, så vi er sikre på, at vi kommer frem til den rette afgørelse, siger Kent Madsen som fastslår, at klubben vil afvente en eventuel ankesag, før der træffes afgørelse omkring Peter Sørensens job-situation.

- Såfremt sagen bliver anket videre, så kan jeg ikke forestille mig, at den får konsekvenser på nuværende tidspunkt. Men det bliver op til bestyrelsen. Vi vil ikke som arbejdsgivere påvirke, hvorvidt en dom skal ankes, siger Kent Madsen, som ikke føler, at klubben er bundet af, at Bajram Fetai blev sparket ud for at have optrådt voldeligt i klubben.

- Det her er en sag, der hører til privatsfæren, og samtidig er det forhold, der stammer fra tiden før hans ansættelse i klubben, bemærker Kent Madsen.

Alle tiders selvmål og fredags-målfest i Farum

Peter Sørensens eks-kone om datteren: 'Det er hende, han vil ramme'

Sørensen på pinebænken: Så længe skal han vente på dom

Her er oversigten: Så meget tjener de fem bedste i din Superligaklub Peter Sørensens ekskone fra sit skjul: - Vi er i livsfare, hvis han finder os

Her er oversigten: Så meget tjener de fem bedste i din Superligaklub

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Præster, pædofili og børneporno
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: