Annonce:
Annonce:

Kent Nielsen: Vi er ikke komiske Ali

Der skal gerne tre point på kontoen for Silkeborg, når de møder Sønderjyske på søndag, hvis deres muligheder for overlevelse skal være sandsynlige

Silkeborg IF tabte deres første kamp efter coronapausen 2-0 til FC Nordsjælland. Video: Eurosport/Dplay
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg Silkeborg IF

Hvis Silkeborgs muligheder for at overleve i Superligaen skal være så gode som muligt, så skal der tre point på kontoen for dem i opgøret mod Sønderjyske på søndag.

 Det kræver ikke alene en sejr, men også at EfB taber til OB og Silkeborg henter fire mål ind på vestjyderne.

Silkeborg-træner Kent Nielsen forstår derfor alvoren i situationen. Det gør han klart i et interview på Silkeborgs officielle hjemmeside.

- Vi er ikke komiske Ali. Vi er bevidste om tingene. Vi er i en svær situation, og uanset om det bliver gruppe 1 eller 2, så kan vi hjælpe os selv gevaldigt med en sejr på søndag, lyder det fra Kent Nielsen.

En plads i gruppe 2 vil betyde, at man maksimalt kan have syv point op til tredjepladsen i gruppen, som giver en playoff-kamp. Ellers kan der være 11 i gruppe 1.

Annonce:

Et voksent hold
SIF-cheftræneren fortæller desuden, at man har en mand på stadion i Odense, men at det først og fremmest handler om dem selv. Endvidere mener Kent Nielsen, at det godt kan blive en svær opgave i sig selv, når de skal møde Sønderjyske i Haderslev.

- SønderjyskE er et voksent hold. De har rigtig meget power, og så har de nogle gevaldige omstillinger. De har en 'AK' (Anders K. Jacobsen, red.), som ser virkelig dygtig og skarp ud, siger han og fortsætter:

- Det bliver en voksen kamp med meget fysisk. Kan vi spille hurtigt og fri af deres stramme organisation plus deres tacklinger, så har vi nogle muligheder. Men deres omstillinger dem skal vi have styr på, lyder det fra Kent Nielsen.

Kampen mellem Sønderjyske og Silkeborg spilles søndag klokken 17 samtidig med de øvrige kampe i den sidste runde af Superliga-grundspillet.

NFL-chef fordømmer racisme og indrømmer fejl efter protester

Djokovic indrømmer: Det er ekstremt

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Med jobcentrene har politikerne skabt en mur mod den sunde fornuft
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: