Klubikon ude i kulden

Simon Jakobsen elsker at spille for Silkeborg, men lige nu står han nederst på Kent Nielsens holdkort - derfor kan kaptajnen forlade den synkende SIF-skude

Hvad lærte vi af Superligaens 12. spillerunde? Ekstra Bladets sportschef, Allan Olsen, analyserer.

Målene bliver ved med at rasle ind, og Silkeborg bliver ved med at tabe.

Alligevel er der ikke plads i startopstillingen til klubbens normale anfører, Simon Jakobsen. Noget, der naturligvis ikke passer den normale forsvarsdirigent.

- Det er en virkelig træls situation. Jeg elsker Silkeborg, og der er ikke noget, jeg hellere ville end at spille Superliga med min klub. Men der er lang vej lige nu. Der er i hvert fald en hel del spillere foran mig på trænerens papir, lød det afdæmpet fra Simon Jakobsen efter 90 nye minutter på bænken.

- Kent (Nielsen, red.) har forklaret, at han foretrækker andre typer. Mine forcer ligger i duelspillet, og Kent vil hellere have stoppere med mere fart. Jeg kan være uenig, som jeg er, men det er hans beslutning.

Artiklen fortsætter under billedet.

Simon Jakobsen kan være fortid i Silkeborg til vinter. Foto: Jens Dresling
Simon Jakobsen kan være fortid i Silkeborg til vinter. Foto: Jens Dresling
 

Simon Jakobsen vidste allerede i sommerens transfervindue, hvilken vej vinden blæste, og derfor var han ikke langt fra at forlade hjerteklubben.

- Der var bud fra en anden dansk klub, og det påvirkede mig, fordi jeg skulle tage stilling til, om jeg var klar til at forlade den klub, jeg elsker, siger Simon Jakobsen og konkluderer.

- Det blev ikke til noget, men hvis situationen til december er, som den er nu, så vil jeg helt sikkert kigge mig omkring. Men det er ikke for enhver pris, at jeg vil smutte.

Simon Jakobsen har spillet fire kampe for Silkeborg denne sæson. Senest 11. august mod FC Nordsjælland.

Hvad vil Ekstra Bladets sportschef, Allan Olsen, huske 12. spillerunde for?

Bundu bliver sammenlignet med store navne. Foto: BO AMSTRUP/Ritzau Scanpix Sport og Spil Stråler i AGF: Ligeså hurtig som superstjernen

Brøndbys fodbolddirektør, Carsten V. Jensen, har en idé eller to til, hvordan klubben kan 'optimere forretningen'. Foto: Jonas Olufson Sport og Spil - Mukhtar skulle være solgt for 70 millioner kroner

Simon Jakobsen i kamp for SIF mod FC Nordsjælland. Foto: Jens Dresling
Simon Jakobsen i kamp for SIF mod FC Nordsjælland. Foto: Jens Dresling
 

17 kommentarer
Vis kommentarer