Nedtrykt Silkeborg-træner: Vi var dårligere end AGF

Det var ikke ufortjent, at Silkeborg hjemme tabte 0-2 til AGF, mente manager Peter Sørensen efter kampen.

Silkeborg misbrugte også sin anden matchbold for at komme med i Europa League-playoff med et 0-2-nederlag i lokalopgøret mod AGF.

Dermed er det endnu ikke givet, at Peter Sørensens mandskab bliver oppe i Alka Superligaen.

- Jeg er selvfølgelig skuffet nu. Det var en vigtig kamp, som vi tabte. Men det er et overstået kapitel nu. Jeg synes sådan set, at den enkelte spiller gjorde det ok, men som hold var vi en tand dårligere end AGF, siger Peter Sørensen.

- Selv om de nok ikke får to mål på den måde en anden gang, havde de andre muligheder, og når vi ikke kunne udnytte det momentum, vi havde i nogle momenter, så synes jeg ikke, at det var et dybt uretfærdigt resultat.

Han var ikke overbevist om, at AGF skulle have været tildelt det ene af de to straffespark, som holdet fik.

- Jeg kunne ikke se den første situation ordentligt. Men det er nok rigtigt, at der var hånd på i den anden situationen, men om den skal dømmes, er jeg ikke sikker på. Men igen, de var bedre på flere parametre end vi var, sagde han.

Sørensen ville ikke høre tale om, at hans hold har kniven på struben inden søndagens kamp mod AaB, hvor Silkeborg skal have point for at komme med i kampene om en Europa League-plads.

- Det bliver en helt ny kamp, som så bliver den vigtigste lige nu. Ligesom alle de andre tidligere kampe. Det er ikke forkert, at det er en ny matchbold, men det er forkert, at vi har kniven på struben nu.

- For det er ikke liv eller død nu. Det har det ikke været på noget tidspunkt, og det er det heller ikke nu. Hvis man skal tale om liv eller død i fodbold, så er det, hvis vi skal spille playoff om nedrykning.

Silkeborg har blot taget et point i holdets sidste tre kampe, og er blot et point foran AGF og to foran Viborg inden sidste runde.

'Duncan' straffede Silkeborg hårdt