Ny Silkeborg-træner: Den værst tænkelige start

Silkeborgs nye cheftræner, Kim Poulsen, erkender, indsatsen i 1-3-nederlaget mod Esbjerg ikke var god nok

Alka Superligaens bundprop Silkeborg og den debuterende cheftræner Kim Poulsen fik lidt af en mareridtsstart på foråret med 1-3-nederlag hjemme mod Esbjerg lørdag.

Fejlene var alt for mange i første halvleg, erkender Poulsen.

- Det var den værst tænkelig start på foråret, holdet og spillerne kunne få. Som spillerne har sagt til mig; Det kan de gøre meget bedre. Den dårlige start på kampen rystede spillerne lidt og stikker også nogle ting frem fra fortiden, siger Poulsen og fortsætter:

- Blandt andet den måde, de clearer bolden på, det manglende mod i duellerne og til at holde fast i bolden. De første 30 minutter blev derfor udpræget på Esbjergs præmisser, og det er spillerne forbandet ærgerlige over.

Kim Poulsen er dog ikke udelukkende sortseer.

- Vi har arbejdet meget med det mentale aspekt, for vi ved, vi kan komme i hård modvind i foråret. Og vi ser trods alt en reaktion med målet til 1-3 og hele anden halvleg, selv om det aldrig blev helt godt nok. Spillerne prøvede at hive op i hinanden, og det er positivt.

Ikke nogen undskyldning
Esbjergs 0-3-mål var umiddelbart ikke over målstregen, og keeper Thomas Nørgaard både ærgrer sig og tager skylden.

- Det var et spark langt ude fra, som knækkede i luften, men det er ikke nogen undskyldning. Jeg tager den på min kappe.

- Men når jeg efterfølgende ser, den ikke var inde, er jeg selvfølgelig ærgerlig over, jeg ikke fik lov at reparere på den fejl, jeg i første omgang lavede, siger Nørgaard.

Silkeborg blev derudover tilsyneladende også snydt for et straffespark, da Hans Henrik Andreasen nedlagde Thorbjørn Holst, men cheftræner Kim Poulsen vil ikke brokke sig.

- Vi skal ikke bruge tid på at finde fejl og skyde skylden på nogen. Det kan vi ikke bruge til noget som helst. Vi skal kun tage fat i os selv og ikke udefrakommende faktorer, siger Poulsen.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Hvordan synes Mette Frederiksen selv, det går?